26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kardeşlerim 7.bölüm full izle! Kardeşlerim 7.bölüm izle tek parça!

Kardeşlerim 7. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Cumartesi akşamı Atv'de yayınlanan dizi, annesi ve babası ölen dört kardeşin zorlu hayat mücadelesini konu alıyor. Kardeşlerim 7.bölümde Nebahat'ın öfkesi felakete sebep oluyor. Akif Nebahat'e büyük öfke kusar çünkü Nebahat yaptığı planlarla Akif'in elinden her şeyini alacaktır. Dizinin bitmesinin ardından Kardeşlerim 8. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İzleyenlere duygulu anlar yaşatan dizi Kardeşlerim 7. bölümü full izleme linki.

4 Nisan 2021 Pazar 11:44 - Güncelleme:
Kardeşlerim 7.bölüm full izle! Kardeşlerim 7.bölüm izle tek parça!

Kardeşlerim 7. bölüm izleyenleri duygulandırdı. Her hafta Cumartesi akşamı Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim 7.bölümde; Asiye'yi bekleyen felaket ise herkese büyük korku yaşatır. Asiye kardeşlerinin uyanmaması üzerine panikler ve bağırmaya başlar. Peki Asiye'nin kardeşlerine ne oldu? Kardeşlerim 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kardeşlerim 7. bölüm full izle tek parça!

KARDEŞLERİM 7.BÖLÜM İZLE YOUTUBE

Atv'de yayınlanan dizinin başrollerinde Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk yer alıyor.

KARDEŞLERİM 7. BÖLÜM FULL İZLE ATV

KARDEŞLERİM 8. BÖLÜM FRAGMANI

Kardeşlerim dizisinin 8. yeni bölüm fragmanında kanındaki oksijen oranı düşen kardeşler ambulansla hastaneye kaldırılır.

KARDEŞLERİM 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nebahat şantajıyla Akif'i alt edeceğini düşünürken, Akif Nebahat'ı ters köşe yapma planları içindedir.

Akif hastanede Harika'ya annesinin nasıl düştüğünün sorarken Harika'nın "Ben ittim annemi" cevabı üzerine şoka uğrar.

Akif Nebahat'e büyük öfke kusar çünkü Nebahat yaptığı planlarla Akif'in elinden her şeyini alacaktır.

Nebahat, Akif tarafından oyuna getirilince yaşadığı öfke dönülmez sonuçlar doğururken, Asiye'yi bekleyen felaket herkese büyük korku yaşatır.

Asiye kardeşlerinin uyanmaması üzerine panikler ve bağırmaya başlar.

Suzan'ın düşmesiyle yaşanan beklenmedik sonuç Harika'nın annesinin geçmişiyle ilgili yeni bir şey daha öğrenmesine sebep olur.

Kadir'in Süsen'le olan arkadaşlığı, Melisa'ya hayal kırıklığı yaşatırken; Berk, bunu fırsata çevirmeye çalışır.

Asiye ve Doruk'un müzik yarışmasında sergiledikleri performansı ise herkesi kendilerine hayran bıraktı.

Diğer yandan Akif, iş yemeği sonrası feci bir kaza yapar. Akif ölecek mi?

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN KONUSU

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel... Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar... Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

3 Nisan 2021 Reyting sonuçları açıklandı! İşte Cumartesi reyting zirvesindeki dizi

Sen Çal Kapımı 38. bölüm full izle!

Seni Çok Bekledim 10. bölüm izle!

Tv8 Kırmızı Oda 31. son bölüm izle!

Son Yaz 14. bölüm full izle tek parça!

Ramo 38. bölüm full izle Show Tv!