17 Mayıs 2024 Cuma / 10 Zilkade 1445

Kefaret 12.bölüm full izle! Kefaret 12. bölüm izle tek parça!

Kefaret 12. bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay (Zeynep) ve Mert Fırat'ın (Sinan) yer aldığı Kefaret 12. bölümde Sinan, Cansu'yu Kartal'dan korumak için çiftliği korumaya alırken Arzu'yu da Ahmet'in evinde gözaltında tutmaya başlar. Zeynep gerçeği öğrenebilecek mi, Sinan Cansu'yu Kartal'dan koruyabilecek mi? Kefaret 12. bölümü full izlemek için haberimizdeki linke tıklayınız.

7 Şubat 2021 Pazar 20:46 - Güncelleme:
Kefaret 12.bölüm full izle! Kefaret 12. bölüm izle tek parça!

Kefaret 12. bölümü ile FOX Tv ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Kefaret 12. bölümde Zeynep'in gerçek çocuğunun Cansu olabileceği yönündeki şüpheleri artmaktadır. Onu uyuturken söylediği şarkıyı çocuğun hatırlaması üzerine Zeynep iyice işkillenir. Kefaret 12. bölümü tek parça halinde izlemek için haberin içerisindeki linke tıklayınız. İşte Kefaret 12.bölüm full izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar.

KEFARET 12. BÖLÜM İZLE

Pazar akşamları FOX Tv'de yayınlanan dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur paylaşıyor. Kefaret dizisi, Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanmıştır. Kefaret 12.bölüm full izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

KEFARET 12. BÖLÜM ÖZETİ

Hiç beklemediği bir anda Cansu'yu Zeynep'in yanında gören Sinan, kızı Kartal'dan korumak için çiftliği korumaya alırken Arzu'yu da Ahmet'in evinde gözaltında tutmaya başlar.

Arzu bir an önce iyileşip Cansu'yu Zeynep'in yanından almak için planlar yaparken Zeynep'in gerçek çocuğunun Cansu olabileceği yönündeki şüpheleri artmaktadır.

Sinan ve adamlarının baskınından kıl payı kurtulan Kartal ise Mehmet'i takip ederek Cansu'nun yerini tespit eder. Zeynep gerçeği öğrenebilecek mi, Sinan Cansu'yu Kartal'dan koruyabilecek mi?

KEFARET KONUSU

Kefaret dizisinde Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde her şeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri almaları konu olarak işlenmektedir.

Maraşlı 5. bölüm izle tek parça!

Çukur 115. son bölüm full izle!

Hercai 58. bölüm izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölüm izle!

Yasak Elma 97. son bölüm izle!

Arıza 21. bölüm izle!