19 Mayıs 2024 Pazar / 12 Zilkade 1445

Çukur 115. son bölüm izle Puhu Tv! Çukur 115.bölüm full izle! (Çukur 4.Sezon 23.Bölüm)

Çukur dizisinin son bölümü Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. Çukur 115. bölüme Kulkan'ın Yamaç'a uyguladığı işkenceler damga vurdu. Çukur 115 bölümde (4.Sezon 23. Bölüm); Kulkan tarafından Afganistan'a kaçırılan Yamaç'ın işkence gördüğüanlarda bulunduğu zor durum korku dolu anlara sahne oldu. Yamaç'ın yaşadığı değişim dikkat çekerken, Aliço ile karşılaştığı anlar ise büyük heyecan uyandırdı. Çukur 114. bölüm full izle Puhu Tv!

8 Şubat 2021 Pazartesi 20:54 - Güncelleme:
Çukur 115. son bölüm izle Puhu Tv! Çukur 115.bölüm full izle! (Çukur 4.Sezon 23.Bölüm)

Çukur 115. bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'un yayınlanan son bölümünde (Çukur 4.Sezon 23. Bölüm); Yamaç'ı Afganistan'a kaçıran Kulkan, türlü işkencelerle onun aklını kaçırmasına neden olur. Sevenleri Yamaç'ın izini sürerken Aliço, Afganistan'da onu bulur ama Yamaç artık eskisi gibi değildir. Çukur 115. son bölümü Puhu Tv veya Show Tv'den full izlemek isteyenler için Çukur 115. son bölüm tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

Çukur son Efsun'un annesi tarafından evden kovulduğunu ve Kulkan tarafından kaçırıldığını öğrenen Yamaç öfkeyle Kulkan'ın peşine düşmüştü. Aksiyonun hız kesmediği dizinin yeni bölümünde Yamaç düştüğü tuzaktan nasıl kurtulacak? Çukur 115. bölümü full izlemek isteyenler aşağıdaki Show Tv, Puhu Tv linkleri üzerinden ulaşabilirler.

ÇUKUR 115. SON BÖLÜM FULL İZLE (SHOW TV)

ÇUKUR 115. BÖLÜM İZLE PUHU TV!

Yamaç'ın bir anda ortadan kaybolması Koçovalılar'ı endişe içinde bıraksa da Vartolu'nun Cumali Amca'yla birlikte Çukur'a geri dönmesi aileyi daha büyük bir sürprizle karşılaştıracak.

Çukur dizisi bitiyor mu?

Çukur 116.bölüm full izle (Çukur 4.Sezon 24.Bölüm)

ÇUKUR 115. BÖLÜM ÖZETİ (ÇUKUR 4. SEZON 23. BÖLÜM)

Çukur 115. bölümde Kulkan tarafından Afganistan'a kaçırılan Yamaç'ın işkence gördüğü anlar Çukur son bölüme damga vurdu. Yamaç'ın içinde bulunduğu zor durum korku dolu anlara sahne oldu.

Yamaç'ın Kulkan tarafından Afganistan'da tutulduğu yerden geri dönüp dönemeyeceği ise merakla beklenecek.

Yamaç'ın yaşadığı değişim dikkat çekerken, Aliço ile karşılaştığı anlar ise büyük heyecan uyandırdı.

Çukur 4. Sezon 23. Bölümünde Aliço, Yamaç ve Emmi İstanbul'a dönerlerken bir dinlenme tesisinde mola verdiler. Yamaç kendisine işkence yapan Yadigar'ı elindeki izden tanımayı başardı.

Yıllar sonra Çukur'a dönmeyi başaran Yamaç, Aliço ve Emmi büyük bir sürprizle karşılaştı. Muhittin'in berberi yerini bir kafeye bırakırken mahalleye asılan dev "Çukur'un çehresi değişiyor" afişi de değişiklikleri gözler önüne serdi.Çukur yeni bölümüyle Pazartesi akşamı 20.00'de Show TV'de!

Çukur 4. Sezon 23. Bölümünde (115. Bölüm) Efsun gazinodan çıktıktan sonra hemen kızına koştu. Birlikte geçirebileceği zaman bitince yanındaki adamlar Efsun'u bodruma kapattılar.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan Koçovalı'nın evden kovduğu Efsun'un gidişine dayanamayan Yamaç, onu bulmak için harekete geçmişti. Öte yandan Efsun'u evden kovduğu için annesine rest çekti. Efsun'u yakalayıp darp eden Kulkan Erdenet ise Yamaç için büyük bir tuzak kurdu ve onu Afganistan'a kaçırdı.

8 Şubat 2021 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı!

Maraşlı 5. bölüm izle tek parça!

Yasak Elma 97. son bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 21. bölüm izle!

Hekimoğlu 36. bölüm izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 20. son bölüm izle!