19 Mayıs 2024 Pazar / 12 Zilkade 1445

Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölüm izle! Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölüm izle full hd tek parça!

Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölümü TRT1 ekranlarında yayınlandı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Uyanış Büyük Selçuklu 20. son bölümde; Sencer, Hasan Sabbah'ın Selçuklu'nun gizli evraklarını haçlı kontlarına teslim edeceğini öğrenmişti. Sencer, Markus'u ve Hasan Sabbah'ı yakalayıp intikamını alabilecek mi? Dizinin bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölüm izle full hd tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

8 Şubat 2021 Pazartesi 23:53 - Güncelleme:
Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölüm izle! Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölüm izle full hd tek parça!

Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölüm izleyenleri yine ekran başına kilitledi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu'nun son bölümünde; Tacülmülk'ün yaptığı bir eylem yüzünden Selçuklu askerinin öldürülmesine ve Hasan Sabbah'ın devletin mühim evraklarını ele geçirmesine sebep olmuştu. Melikşah'ın gözünden düşecek olan Tacülmülk'ün cezası ne olacak? İşte Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı. Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölüm izle full hd tek parça olarak sizlerle.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 20. SON BÖLÜM İZLE (YOUTUBE)

TRT izle sitesinden Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünü izlemek için Google hesabı, Facebook veya mail yoluyla giriş yapmanız yeterli.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 20. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 21. BÖLÜM ÖNİZLEMESİ YAYINLANDI


Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümden yayınlanan ilk görüntülerinde Melik Tapar, annesinin yaşadığından şüphelenip annesinin mezarını açtırmaya karar verir.

Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölüm izle!

UYANIŞ SELÇUKLU 20. BÖLÜM ÖZETİ

Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölümde Tacülmülk, Hasan Sabbah'ın bir tertibiyle edindiği yanlış istihbarat neticesinde Sencer'in Kara Tepe'ye pusulandırdığı askerlerin büyük bir kısmını buradan çekmişti. Bu suretle pusulanan az sayıda Selçuklu askerinin öldürülmesine ve Hasan Sabbah'ın devletin mühim bilgilerini içeren evrakları ele geçirmesine sebep olmuştu. Giriştiği bu eylemle Melikşah'ın gözünden düşecek olan Tacülmülk'ün cezası ne olacaktır?

Öte yandan Sencer, Hasan Sabbah'ın Selçuklu'nun gizli evraklarını haçlı kontlarına teslim edeceğini öğrenmişti. Bu teslimatın gerçekleşeceği yeri de öğrenen Sencer, Nizamülmülk ve yiğitleriyle beraber teslimat yerine bir baskın yapmıştı. Sencerler, Sabbah, Markus ve haçlı kontlarından Selçuklu'nun birçok sırrını içeren evrakları almayı başarabilecekler midir? Sencer, Markus'u ve Hasan Sabbah'ı yakalayıp intikamını alabilecek midir?

Tüm bunların yanı sıra Zübeyde'nin emrini dinlemeyip Kınık Obasına, Melikşah'ın yanına gelen Terken, Melikşah'ın otağında Başulu ile karşılaşmıştı. Kendisine sırtı dönük olan Başulu'nun yüzünü görecek midir?

Öte yandan ölümün pençesinden kurtulup sıhhatine kavuşacak olan Melikşah, derhal Kuvel Kalesi fethi için yeni silahlarla ordusunu teçhizatlandırmak isteyecektir.

Bu yönde başlatılan hazırlıklara batıni ve haçlı ittifakı sekte vurmak için nasıl bir harekete girişecektir? Melikşah'ın Kuvel'e fetih için geleceğini bilen İzakyos, bölgede güçlenmek için ne yapacaktır?

Maraşlı 5. bölüm izle tek parça!

Masumlar Apartmanı 21. bölüm izle!

Hekimoğlu 36. bölüm izle!

Sefirin Kızı 39.bölüm izle!

Çukur 115. son bölüm full izle!

Baraj 26. bölüm izle!

Yasak Elma 97. son bölüm izle!

Çukur dizisi bitiyor mu?