19 Mayıs 2024 Pazar / 12 Zilkade 1445

Baraj 26. bölüm izle! Baraj 26. son bölüm tek parça izle!

Baraj 26. bölüm izleyiciyi ekran başına kilitledi. Salı akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj 26. bölümde; Nazım, Nehir'in çocuğunun kendisinden olduğunu öğrenmiştir. Nehir'e çok kızgın olan Nazım, çocuğunu onun elinden alacağını söyleyerek Nehir'i tehdit eder. Baraj son bölümü izleyemeyenler için son bölüm özeti ve Baraj 26. bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor. Baraj 26. bölüm full izle!

9 Şubat 2021 Salı 20:55 - Güncelleme:
Baraj 26. bölüm izle! Baraj 26. son bölüm tek parça izle!

Baraj 26. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Baraj 26. bölümde; Nazım, oğlu Mert'i Nehir'den alacağını söyler. Bahar ise bu konuda en büyük destekçisi olacaktır. Bahar, avukatlığını da kullanarak gerekirse sahte delillere başvurup Nehir'in çocuğunu elinden almak için çabalar. Baraj 26. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. Baraj 26. bölümü FOX Tv'den tek parça halinde izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

BARAJ 26. BÖLÜM FULL İZLE!

Baraj 27. bölüm izle!

BARAJ 26. BÖLÜM ÖZETİ

Her hafta Salı akşamı FOX Tv'de yayınlanan Baraj dizisi, 26. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi.

Baraj dizisinin yayınlanan 26. bölümünde Bahar'ın planı işe yaramış, Nazım, Nehir'e olan güvenini kaybetmiştir.

Nazım ona bir kez daha sırtını dönünce Nehir ondan tepki alabileceği tek şeyi yapmaya, Tarık ile evlenmeye karar verir.

Fakat Zahra, Tarık'ın başkasıyla evleneceğini öğrendiği anda kendisi dahil herkesi yakacak bir hamle yapmaya hazırdır. Baraj yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta.

Nazım, Nehir'in çocuğunun kendisinden olduğunu öğrenmiştir. Nehir'e çok kızgın olan Nazım, çocuğunu onun elinden alacağını söyleyerek Nehir'i tehdit eder.

Bahar ise bu konuda en büyük destekçisi olacaktır. Bahar, avukatlığını da kullanarak gerekirse sahte delillere başvurup Nehir'in çocuğunu elinden almak için çabalar.

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nehir, Nazım'a Mert'in onun oğlu olduğunu söylemiştir fakat Nazım'ın gerçekleri kabullenmesi ve geçmişte uğradığı haksızlıkları affetmesi kolay olmayacaktır.

Gerçekler ortaya çıktıktan sonra Nazım'ı Nehir'e kaybetmekten korkan Bahar ise olayların gidişatını kendi eline almaya karar verir. Bahar Nazım'a Nehir'in saçmaladığını söylese de Nazım'ın içine kurt düşer. DNA testi yaptırarak sonuçtan emin olmak isteyecektir.

DNA testinin sonucunu almaya giden Bahar Nazım'a yakalanır. Nazım kağıdı elinden alıp Mert'in kendi oğlu olduğunu öğrenir.

Hekimoğlu 36. bölüm izle tek parça!

Yasak Elma 97. son bölüm izle!

Sefirin Kızı 39.bölüm izle Puhu Tv!

Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölüm izle!

Çukur 115. son bölüm full izle! (Çukur 4.Sezon 23.Bölüm)

Masumlar Apartmanı 21. bölüm izle!