1 Mayıs 2024 Çarşamba / 23 Sevval 1445

Kuruluş Osman 42. bölüm izle!

Kuruluş Osman 42. bölümüyle izleyenlerine aksiyon dolu anlar yaşattı. Osman Bey ve Alplerinin Bizans ordusuyla karşı karşıya geldiği nefes kesen savaş sahnesi Kuruluş Osman 42. bölüme damgasını vurdu. Öte yandan; Osman Bey, Ertuğrul Bey'in vasiyeti doğrultusunda yeni bir hatun alacağını Bala Hatun'a bildirir. Tekfurlar toplanıyor haçlı ittifakı kuruluyor. Osman Bey ise Haçlı ittifakına kafa tutuyor. İşte, kaçıranlar için Kuruluş Osman 42. bölüm izleme sayfası.

20 Ocak 2021 Çarşamba 20:45 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 42. bölüm izle!

Kuruluş Osman 42. son bölümde . Osman Bey, Söğüt'teki toya katılmak için yola düşen ve Flatyos ve adamları tarafından şehit edilen Türk beylerinin intikamını almak için canını ortaya koyarak savaşa girer. Osman Bey ve Alplerinin Bizans ordusuyla girdiği ölüm kalım savaşı nasıl sonuçlanacak? Dündar Bey, Osman'a iyice bilenir. Dündar Bey, beylik iddiasını sürdürmek için ne yapacak? İşte Kuruluş Osman 42. bölüm tek parça.

Kuruluş Osman 42.bölümde; Osman Bey, Nikola'ya destek için gönderilen Bizans ordusunu durdurabilecek mi? Nikola'nın Haçlı ittifakı planı dengeleri nasıl değiştirecek? İşte Kuruluş Osman 42. bölüm izleyemeyenler için Kuruluş Osman son bölüm tek parça izleme linki.

KURULUŞ OSMAN 42. BÖLÜM İZLE

KURULUŞ OSMAN 42. BÖLÜM ÖZETİ

Kuruluş Osman 42.bölümde; Osman Bey ve Alplerinin Bizans ordusuyla karşı karşıya geldiği nefes kesen savaş sahnesi damgasını vurdu. Osman Bey, çağrısı üzerine Söğüt'teki toya katılmak için yola düşen ve Flatyos ve adamları tarafından şehit edilen Türk beylerinin intikamını almak üzere canını ortaya koyarak savaşa girer.

Konstantinopolis'ten gönderilen yeni birlikler sayesinde güçlenen Nikola, cüretini artırarak bölgedeki tüm tekfurları bayrağı altında topladığı bir Haçlı ittifakı kuracağını ilan eder. Kayı Beyi olduktan sonra hedefine İnegöl Kalesi'ni koyan ve Türk boylarını birleştirmek üzere harekete geçen Osman Bey; Nikola'yı engellemek için zekice bir harekat planlar.

Osman Bey, Ertuğrul Bey'in vasiyeti uyarınca yeni bir hatun alacağını Bala Hatun'a bildirirken; Dündar Bey ise beyliğini kabul etmiş göründüğü yeğenine karşı plan kurmaktan ve beylik üzerindeki iddiasından vazgeçmez.

Osman Bey ve Alplerinin Bizans ordusuyla girdiği ölüm kalım savaşı nasıl sonuçlanacak? Osman Bey, Nikola'ya destek için gönderilen Bizans ordusunu durdurabilecek mi? Nikola'nın Haçlı ittifakı planı dengeleri nasıl değiştirecek? Bala Hatun, Osman Bey'in evlilik kararını nasıl karşılayacak? Dündar Bey, beylik iddiasını sürdürmek için ne yapacak? Papa'nın ajanları Nikola'nın planına nasıl destek verecek?

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 42. bölümü seyirciden büyük ilgi görürken, reyting sıralamasında en üst sırada yer aldı.

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman'ın haftaya Çarşamba ekrana gelecek olan 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

KURULUŞ OSMAN 43. BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluş Osman 43. yeni bölüm fragmanında Nikola, Savcı Bey'in oğlunu kaçırıyor. Osman ise "Nikola bu gece ölecek" diye and içiyor.

Funda Güray Kuruluş Osman dizisine dahil oldu!

Sadakatsiz 14.bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 18. bölüm izle!

Benim Adım Melek 49. son bölüm izle!

Doğduğun Ev Kaderindir 28. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. son bölüm izle!