25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kuruluş Osman 87. son bölüm izle! Kuruluş Osman 87.bölüm izle full hd tek parça!

Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman'ın 87. bölümü izleyenleri ekran başına kilitledi. Son bölüme Gündüz Bey'in ölümü damga vurdu. Osman Bey, Usta'nın aslında düşman olduğunu öğrenecek mi? Osman, İnhisar'ı alıp İnegöl'ün fethinin önünü açacak mıdır? İşte Kuruluş Osman son bölüm izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar. Kuruluş Osman 87.bölüm izle full hd tek parça!

23 Mart 2022 Çarşamba 20:19 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 87. son bölüm izle! Kuruluş Osman 87.bölüm izle full hd tek parça!

Kuruluş Osman 87. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Atv'de ekrana gelen dizinin son bölümüne Osman Bey'e kurulan tuzak damga vurdu. Kuruluş Osman 87. bölümde Osman Bey gizli düşmanını bulup fetih düşünü gerçekleştirebilecek midir? Kuruluş Osman son bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 87.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUŞ OSMAN 87. SON BÖLÜM İZLE!

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman 87. bölümde Osman Bey'e tuzak kurulur. Söğüt'ü yangın yerine çeviren düşman kim?

KURULUŞ OSMAN 87.BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, Çarşamba akşamı atv ekranlarında yayınlanıyor.

KURULUŞ OSMAN 88. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman 88. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm tanıtımı yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

KURULUŞ OSMAN 87. BÖLÜM ÖZETİ

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman dizisinin son bölümüne Osman Bey'in "İçte düşmanlarımız oldu! Onların boyunlarını vurduk! Ama bu karanlık içine saklanan bir şeytan!" sözü damga vurdu.

USTA'NIN ÖLÜM DEFTERINDE EDEBALI VAR

Usta, Osman'a karşı İbrahim Fakih rolünü layıkıyla oynamaya devam eder.

Nikola, Cornelia ve Barkın'la büyük bir şeytan üçgeni oluşturan Usta'nın ölüm defterindeki isim artık Oğuz'un Işığı Şeyh Edebalı'dır.

Osman Bey bunca olanın karşısında bir de Cornelia'nın kumpasıyla Mari'yi öldürmekten suçlanan Gündüz Bey'in masumiyeti ispat etmek zorundadır. Gündüz Bey ve Ayşe Hatun'un akıbetleri ne olacaktır?

Mari'nin ölümünden Gündüz Bey'i suçlayan Turgut Bey ve Kosses Osman Bey'in yanında durmaya devam edecekler midir?

İNEGÖL FETHININ KAPISI AÇILACAK MI?

Osman Bey her şeye rağmen fetih planlarını sürdürmeye devam eder.

İnegöl'e açılacak olan kapı İnhisar'dır. Osman Bey İnhisarı fethetmek için çalışmalarını sürdürür.

Osman Bey, İnhisar'ı alıp İnegöl'ün fethinin önünü açacak mıdır?

Karanlığın içindeki şeytanı bulmak Osman için elzem olandır. Osman gizli düşmanını bulup fetih düşünü gerçekleştirebilecek midir?

Başrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atiksoy, Serhat Kılıç, Erkan Avcı ve Seda Yıldız'ın yer aldığı Kuruluş Osman'da; Yıldıray Şahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Şeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Ağan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oğuzhan Karbi, Serhat Parıl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rıdvan Uludaşdemir ve Serdar Akülker gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

23 Mart 2022 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı? Kuruluş Osman, Oğlum, Sadakatsiz...

Barbaroslar 24. Bölüm izle!

Destan son bölüm full izle 16. bölüm!

Mahkum 15. Bölüm full izle!

Üç Kız Kardeş 5. bölüm izle!

Oğlum 7. Bölüm izle!