26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Maria ile Mustafa 13. bölüm tek parça: Maria ile Mustafa 13. bölüm full izle!

Maria ile Mustafa 13. bölüm izleyenleri hüzün dolu bir bölüm karşıladı. Yayınlanan son bölüme Maria ve Mustafa'nın ayrılığı damga vurdu. Öte yandan Mustafa'ya iyice düşman belleyen Galip ise bu kez çok daha büyük oynayacaktır. Mustafa, bebeğini aldıran Maria'yı affedebilecek midir? İşte Maria ile Mustafa 13. bölüm izleme linki. Maria ile Mustafa 13. bölüm full izle!

30 Kasım 2020 Pazartesi 16:12 - Güncelleme:
Maria ile Mustafa 13. bölüm tek parça: Maria ile Mustafa 13. bölüm full izle!

Maria ile Mustafa 13. bölümüyle ATV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Maria ile Mustafa son bölümde; Mustafa, Maria'nın kendisine öfkelenip bebeği aldırdığını ve memleketine döneceğini öğrenir. Bu ayrılık kararı her ikisini de gözyaşlarına boğar. Maria ile Mustafa 13. bölüme; Mustafa'nın "Umarım artık mutlu olursun Maria..." sözleri damga vurdu. Peki son bölümde neler yaşandı? İşte son bölüm özeti ve Maria ile Mustafa 13. bölüm full izleme linki.

MARİA İLE MUSTAFA FULL İZLE ATV

MARİA İLE MUSTAFA 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

MARİA İLE MUSTAFA 13. BÖLÜM ÖZETİ

Mustafa, Maria'nın kendisine öfkelenip bebeği aldırdığını ve memleketine döneceğini öğrenir. Bu durumdayken Maria'yı affedebilecek midir? Nadire, Nihat'ın kendisinden uzaklaşma sebebinin hastalık olduğunu öğrenir. Nihat'ın verdiği tepki ise Nadire'nin yıkımına sebep olur.

Nisan, Rüzgar'la evlenip Yalçınoğlu Konağı'na yerleşmişken hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşacaktır. Bu evlilik için ailesini bile karşısına alan Nisan bu evde yaşadığı şeylere dayanabilecek midir?

Boşanmayı kabul etmek zorunda kalan Gonca, Maria'ya iyice bilenmiştir. Onun ortadan kalkmasını istemektedir. Gonca'nın Galip'le yaptığı tehlikeli plan nelere mal olacaktır? Mustafa'ya iyice düşman belleyen Galip ise bu kez çok daha büyük oynayacaktır. Maria ile Mustafa'nın en mutlu gününü cehenneme çeviren bu plan, herkes için büyük bir travmaya sebep olur. Mustafa, Maria’yı affedebilecek mi?

MARİA İLE MUSTAFA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Galip, Mustafa’ya bir bedel ödetmek istemiş Maria’yı kaçırmıştır. Mustafa Maria’yı kurtarır. Daha sonra gelişen olaylar ise Maria’yı büyük bir karar almaya iter.

Nadire, Nihat’ı öptükten sonra istediği tepkiyi alamadığı için Nihat’a kırgınken, Nihat aslında bambaşka bir sorunla mücadele etmektedir.

Çiçek’in kucağında bebeğiyle konağa gelmesi, konakta deprem etkisi yaratır. Başta İclal ve Zeyno deliye dönmüştür. Üstüne üstlük Rüzgar ve Nisan’ın evlendiğini öğrenen Zeyno’nun büyük hamlesi konakta şok etkisi yaratır.

Menajerimi Ara 14. bölüm izle Star Tv, Puhu Tv!

Kefaret 2. bölüm izle!

Arıza 12. bölüm full izle!

Sen Çal Kapımı 20. son bölüm izle!

Bir Annenin Günahı 2. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı 41. bölüm izle!