20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Mucize Doktor 46. bölüm izle! Mucize Doktor 46. son bölüm tek parça!

Mucize Doktor 46. bölüm FOX Tv'de ekrana geldi. FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor, Perşembe günü son bölümüyle ekranlardaydı. Mucize Doktor 46. bölümde; Demir, Açelya'ya evlenmek teklifi ediyor. Öte yandan eve gelen Ali, Ezo'nun gitmediğini görüyor. Ezo gitmekten neden vazgeçti? İşte Mucize Doktor 46. bölüm full izleme linki ve yeni bölüm fragmanı.

22 Ocak 2021 Cuma 10:00 - Güncelleme:
Mucize Doktor 46. bölüm izle! Mucize Doktor 46. son bölüm tek parça!

Mucize Doktor 46. bölüm Perşembe akşamı izleyenleriyle buluştu. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu Mucize Doktor 46. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Mucize Doktor 46. bölümde Tanju, Ferman'a Ali'ye abilik etmeyi bırakmasını öneriyor. Ferman ise Ali için çok üzülüyor ve sorununu Beliz'le paylaşıyor. Nazlı ve Ali birbirlerine açıkça "seni sevmiyorum" diyorlar. İşte kaçıranlar için Mucize Doktor 46. bölüm full izleme linki.

MUCİZE DOKTOR 46. BÖLÜM İZLE

MUCİZE DOKTOR 46. BÖLÜM ÖZETİ

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor dizisi 46. bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

Mucize Doktor 46. bölümde; Yarı maaşla çalışmaya razı olan asistanların önünde şimdi son derece zorlu, 36 saatlik bir nöbet vardır. Sinirler gerilmeye başlayınca Ferman ve Ali kavga ederler. Diğer taraftan annesiyle anlaşan Ezo, Ali’ye veda etmeye mecbur kalır. Zorlu nöbetin sonuna geldiğimizde, bir asistan siciline yeni cezalar ekleyecek, bir diğeri başasistan olacak, Beliz'se sürpriz bir teklif alacaktır.

Tanju’nun radarına yakalanan Demir ve Doruk’u Adil Hoca kurtarıyor!

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran Mucize Doktor yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de FOX'ta!

MUCİZE DOKTOR 47. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Her hafta Perşembe akşamları FOX Tv'de ekranlara gelen Mucize Doktor dizisinin haftaya yayınlanacak olan 47. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimize eklenecektir. 

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Berhayat Hastanesi tarihindeki ilk yüz nakli ameliyatına hazırlanmaktadır ve vakanın sonunda hastanede tek bir asistan kalacaktır. Ama bu sefer asistanlar hocalarından gizli başka bir yöntem denemeye karar verirler. Diğer taraftan Ferman vaka nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın seçimini çoktan yapmıştır. Ama bütün dengeleri değiştiren hiç beklenmedik biri Ezo olur. Hastaneye gelen ve durumun vahametini gören Ezo, son çare olarak gizemli birini arar.

Nazlı gerçekleri ekiple paylaştı. Kendisininn seçileceğini söyledi. Ali Vefa ise Nazlı'nın seçileceğini öğrenir ve hayal kırıklığına uğrar. Tüm ekip bir olup direnirler. Ferman Hoca da asistanların direnişine katılır. "Ya hepimiz, ya hiç.."

21 Ocak 2021 Reyting sonuçları: Perşembe reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

Bir Zamanlar Çukurova 80.bölüm izle!

Alev Alev 11. bölüm izle!

Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı yayınlandı! Asya'ya büyük şok!

Sen Çal Kapımı 28. bölüm izle! Vuslata 5 kala kötü haber...

Kuzey Yıldızı 48. bölüm izle! Kuzey ve Yıldız tutuklanıyor...