5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Mucize Doktor 57. bölüm izle! Mucize Doktor 57.son bölüm izle FOX Tv!

Mucize Doktor 57. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. FOX Tv'nin sevilen dizisi Perşembe akşamı izleyenleriyle buluştu. Mucize Doktor'un son bölümünde Ferman sol eliyle cerrahlığa dönmeye kararlıdır ama Vuslat onun yerine çoktan birini bulmuştur. Hastaneye yeni cerrah olarak Muhsin Korunmaz gelir. Muhsin, Ali gibi bir teşhis dehasıdır. Kendini tehdit altında hisseden Ali, bu durumda ne yapacak? İşte kaçıranlar için Mucize Doktor 57. son bölüm FOX Tv izleme sayfası. Mucize Doktor 57. bölüm izle!

8 Nisan 2021 Perşembe 20:55 - Güncelleme:
Mucize Doktor 57. bölüm izle! Mucize Doktor 57.son bölüm izle FOX Tv!

Mucize Doktor 57. bölüm izleyenleriyle buluştu. FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor, son bölüme Ali Vefa ve yeni doktor Muhsin arasındaki rekabet damga vurdu. Mucize Doktor 57. bölümde; Yeni cerrah Muhsin, Ali gibi bir teşhis dehasıdır ve hastane gündemine bomba gibi düşer. Kendini tehdit altında hisseden Ali vakayı ondan önce çözmeye karar verir. Sonunda kazanan kim olacaktır? Ali mi? Yoksa Muhsin mi? Mucize Doktor son bölüm ful izleme linki ve yeni bölüm fragmanı. Mucize Doktor 57. son bölüm ful izle FOX Tv!

Başrolünü Taner Ölmez'in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor dizisi 50. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Mucize Doktor 50. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

MUCİZE DOKTOR 57. BÖLÜM FULL İZLE

Mucize Doktor'un bu hafta yayınlanan bölümüne ünlü oyuncu Serkan Keskin dahil oldu. Serkan Keskini daha önce Leyla ile Mecnun dizisindeki "İsmail abi" karakteriyle hafızalara kazınmıştı.

Mucize Doktor yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de FOX'ta!

MUCİZE DOKTOR 57. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mucize Doktor 57. bölümde Ferman sol eliyle cerrahlığa dönmeye kararlıdır ama Vuslat onun yerine çoktan birini bulmuştur.

Yeni cerrah Muhsin, Ali gibi bir teşhis dehasıdır ve hastane gündemine bomba gibi düşer. Kendini tehdit altında hisseden Ali vakayı ondan önce çözmeye karar verir.

Ali Vefa, vakayı ondan önce çözmek için Muhsin'in ameliyat etmek üzere olduğu hastasını kaçırır.

Muhsin, Ali'ye "Bir daha hastamı kaçırırsan, buradaki bütün zamanımı sana hayatı zindan etmeye vakfederim. Benimle çatışmak mı? yoksa benden bir şeyler öğrenmek mi? kararını bir an önce ver. Çünkü bir hastaneye 2 mucize doktor fazla" der.

İki dahi doktor şahit olan herkesi şaşkına çeviren, kıyasıya bir mücadeleye girerler. Ali Vefa, bu sözlerin üzerine daha da hırslanır ve kendini Muhsin'in hastasını iyileştirmeye adar.

Sonunda kazanan kim olacaktır? Ali mi? Yoksa Muhsin mi?

Mucize Doktor dizisi Amerikan yapımı The Good Doctor dizisinden uyarlanmıştır. Mucize Doktor dizisinin konusu ise dağlık ve sapa bir köyde otizmli Savant Sendromu ile hayata gözlerini açan ve bu özel kişinin yani Ali Vefa'nın cerrah olma yolundaki mücadele hikayesi ekranlara taşınıyor.

Kardeşlerim 8.bölüm izle!

Son Yaz 15. bölüm full izle!

Seni Çok Bekledim son bölüm full izle PuhuTv!

Uyanış Büyük Selçuklu 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Camdaki Kız 2. bölümde neler olacak? Camdaki Kız 2. bölüm fragmanı

Alev Alev 22. bölüm izle Puhu Tv! (Alev Alev son bölüm)