27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Son Yaz 15. bölüm full izle! Son Yaz 15. bölüm izle tek parça!

Son Yaz 15. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. 9 Nisan 2021 Cuma akşamı FOX Tv'de ekrana gelen Son Yaz 15. Akgün ve Yağmur ayrılık sonrası yeni duruma alışmaya çalışmaktadırlar ama ikisi de acı çekmektedir. Fatih, Akgün'ü mahkemeye verir. Selim ve Canan, Akgün'ü tutuklanmadan kurtarmak için birlikte harekete geçerler. Akgün bu davadan ceza almadan kurtulabilecek mi? Haberimizdeki linke tıklayarak Son Yaz 15. bölümü tek parça halinde izleyebilirsiniz.

9 Nisan 2021 Cuma 20:46 - Güncelleme:
Son Yaz 15. bölüm full izle! Son Yaz 15. bölüm izle tek parça!

Son Yaz dizisinin 15. bölümü FOX Tv ekranlarında yayınlandı. Cuma akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Son Yaz 15. bölümde Selçuk Taşkın'ın Halil Sadi'yi aradığını öğrenen Selim bunun hesabını sormak için Selçuk'a gittiğinde sürpriz bir gerçeği öğrenecektir. Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerde oynadığı Son Yaz 15. bölüm full izleme sayfası tek parça olarak sizlerle.

SON YAZ 15. BÖLÜM FULL İZLE

SON YAZ 16. BÖLÜM FRAGMANI


SON YAZ 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cuma akşamı FOX Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Son Yaz 15. bölümde Akgün ve Yağmur ayrılık sonrası yeni duruma alışmaya çalışmaktadırlar ama ikisi de acı çekmektedir.

Akgün eline geçen fotoğrafın arkasında yatan hikâyenin peşine düşer ve ilk olarak Selim'i babasıyla görüşmek için ikna eder. Ama Selçuk Taşkın'ın fotoğrafa verdiği tepki çok sert olur. Akgün'ün içindeki şüphe artar.

Kaan, Yağmur ve Akgün'ün ayrıldığını duyunca bu fırsatı kaçırmaz ve Yağmur'a yakınlaşmaya çalışır. Kaan'ın bu hamlesini öğrenen Akgün hesabını sormak üzere soluğu Kaan'ın yanında alır.

Kaan ve Akgün arasında çıkan kavga; Fatih, Serap, Canan ve Selim'in de bulaşmasıyla adli bir vakaya dönüşür. Kavgayı fırsata çeviren Fatih, Akgün'ü mahkemeye verir.

Selim ve Canan, Akgün'ü tutuklanmadan kurtarmak için birlikte harekete geçerler. Akgün'ün avukatlığını Canan üstlenir. Bu arada Selçuk Taşkın'ın Halil Sadi'yi aradığını öğrenen Selim bunun hesabını sormak için Selçuk'a gittiğinde sürpriz bir gerçeği öğrenecektir.

Camdaki Kız 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız 2. bölümde neler olacak?

Teşkilat 6. bölüm full izle tek parça!

Savaşçı yeni sezon 100. bölüm full izle!

Kefaret 21. bölüm tek parça izle!

Kardeşlerim 8. bölüm full izle tek parça!

Kırmızı Oda 32. bölüm full izle!