25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sadakatsiz 11.bölüm izle!

Sadakatsiz dizisi 11. bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Volkan, Asya ile uğraşmaya devam ediyor ve Asya'ya saldırması için birini gönderiyor. Sadakatsiz 11.bölümde Asya, evine giren bir kişi tarafından saldırıya uğruyor. Saldırgan tarafından boğulmak üzere olan Asya, nasıl kurtulacak? Asya'nın evine gizlice girip saldıran kişi kim? Başrollerini Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen'in paylaştığı Sadakatsiz 11. bölüm izleme linki.

23 Aralık 2020 Çarşamba 23:55 - Güncelleme:
Sadakatsiz 11.bölüm izle!

Sadakatsiz dizisi 23 Aralık Çarşamba akşamı 11. bölümüyle ekrana geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi. Yayınlanan son bölümde Asya yaşadığı güçlükleri bir bir aşmaya kararlı olsa da kendisini bekleyen son tehlikeden habersizdir.

İlk yayınlandığı günden beri izlenme rekorları kıran Sadakatsiz 11. Bölümde; Evine yapılan saldırı Asya'yı huzursuz etse de Volkan'ın hayatlarına karışmasına izin vermemeye kararlıdır. İntikam planlarını uygulamaya başlayan Volkan, daha ne kadar ileri gidecek? Hastane müdürüne yardım karşılığında Asya'nın Başhekimlikten alınmasını teklif eden Volkan, bu girişiminde başarılı olacak mı?

SADAKATSİZ 11. BÖLÜM İZLE KANAL D

Sadakatsiz 12. bölüm izle!

SADAKATSİZ 11.BÖLÜM ÖZETİ

Sadakatsiz 11. bölümde; Asya yaşadığı güçlükleri bir bir aşmaya kararlı olsa da kendisini bekleyen son tehlikeden habersizdir. Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Kanal D’nin büyük ses getiren dizisi Sadakatsiz, 11. yeni bölümü ile ekrana geldi.

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği dizinin yeni bölümünün konusu şöyle;

Evine yapılan saldırı Asya’yı huzursuz etse de Volkan’ın hayatlarına karışmasına izin vermemeye kararlıdır.

Volkan’ın attığı adımlar çevresi tarafından sorgulanırken, Gönül’ün bu soğuk savaşta yeni bir planı vardır.

Asya, Volkan'ın kendine karşı kötü bir şey yapmayı planladığının haberini alır. Ancak çok gecikmeden evine giren maskeli biri tarafından saldırıya uğrar.

Asya, Volkan'ın kendine karşı kötü bir şey yapmayı planladığını öğreniyor. Asya'ya gelen "Volkan Bey size kötü zarar vermek için bir şey yapıyormuş" uyarısından sonra evinin bahçesine giren maskeli adam önce güvenlik kamerasını kırıyor sonra eve girerek Asya'ya saldırıyor. Eve giren maskeli adamın kim olduğu henüz bilinmezken izleyiciler Selçuk olabileceği üzerinde durdu.

Öte yandan, çevresindeki gerginlik Ali’yi olumsuz etkiler ve okulda yaşadığı bir problem beklenmedik sonuçlar doğurur. Asya yaşadığı güçlükleri bir bir aşmaya kararlı olsa da kendisini bekleyen son tehlikeden habersizdir.

DERİN, ALİ'Yİ YANINA ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR!

Derin, Ali'yi yanına çekmek için kendini ona sevdirmeye çalışıyor. Annesiyle tartışan Ali, o akşam babasında kalmak istediğini söylüyor. Bu durumu fırsat bilen Derin hemen hazırlıklara başlıyor. Ali'nin en sevdiği yemekleri yaptırıyor ve ona sıcak davranıyor. Böylelikle Ali'nin güven ve sevgisini kazanmaya çalışıyor. Volkan'ın Ali'ye çok değer verdiğini bilen Derin, hayatlarına Ali'yi de dahil ederek Asya'yı ekarte etmek istiyor.

'ASYA İLE VOLKAN'IN BAĞINI KOPAR!'

Gönül, Derin'e Ali konusunda akıl veriyor. Ali yüzünden Volkan ve Asya'nın sürekli bir araya gelmesi, onları rahatsız ediyor. Bu duruma çare arayan Gönül, Derin'e Ali'nin huyuna gitmesini ve kendini ona sevdirmesini söylüyor. Ali'nin, Volkan ve Asya arasındaki tek bağ olduğunu ve bu bağın kopması gerektiğini ima ediyor. Derin, annesinin sözleriyle bakış açısını değiştiriyor ve yeni bir karar alıyor. Gönül, Derin'in gözünü bir kez daha açıyor!

VOLKAN, TURGAY'I TAKİBE ALIYOR

Turgay'ın sürekli Asya'nın etrafında olması, Volkan'ın dikkatini çekiyor. Bu adamdan hoşlanmayan Volkan, şimdi de hedefine onu alıyor. Selçuk'u onun peşine takan Volkan, Turgay'ın geçmişini araştırmaya başlıyor ve onu takip ettiriyor. Turgay'ın önceden bir evlilik yaptığını ve çocuğu olduğunu öğreniyor. Henüz ona karşı kuvvetli bir koz yakalayamayan Volkan, onunla uğraşmaktan da geri durmuyor.

ASYA'NIN ÇIĞLIĞINA BAHAR KOŞUYOR!

Eve geldiğinde kapının önünde bulduğu not Asya'yı bir kez daha tedirgin eder. Asya, bunu Volkan'ın yaptırdığından şüphe eder. Özellikle hastanedeki yardımcısının uyarısı bu şüpheyi güçlendirir. Bu olayın üzerinden çok zaman geçmeden ise Asya'nın evine yüzü maskeli biri girer ve Asya'ya saldırır. Asya'nın çığlıklarını duyan Bahar, soluğu onun yanında alıyor ve gördüğü manzara karşısında şoke oluyor.

Sadakatsiz 23 Aralık Çarşamba yayınlanan yeni bölümde vakıf yemeğinde beklediği ilgili göremeyen Derin'in gözünü hırs büyüyor. Ortamdakilerin Derin'i kabullenmesi için çeşitli yollar denese de bunda başarılı olamaz. Gece boyunca sinirden deliye dönen Derin, evde olanları Volkan'a anlatıyor. Bundan sonra herkesin onu tanıması gerektiğini ve adından söz ettireceğini söylüyor. Derin'i gözünü bürüyen bu hırs Volkan'ın hoşuna gidiyor.

"Hayatımda olmadığın için şükrediyorum"

Volkan, Asya'nın çalıştığı hastaneye bu defa Derin'le geliyor. Asya'nın sürekli etrafında olan Volkan, bir kez daha bozguna uğruyor. Asya, onu gördüğünde demediğini bırakmıyor. Volkan'ın böyle davrandığını gördükçe ondan nasıl uzaklaştığını ve hayatında olmadığı için şükrettiğini söylüyor. Bu sözleri duyan Volkan bozuluyor. Asya'ya buraya ait olmadığını ve Tekirdağ'ın kendi memleketi olduğunu söylüyor. Peki Asya, Volkan'ın bu baskıları karşısında ne yapacak?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D’de...

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümde camlarına atılan taşla çok korkan Ali, babasını arıyor. Asya, eve Volkan'ın gelmesinden rahatsız oluyor. Volkan ise oğlunu düşünerek duruma el atıyor ve camı idareten kapatmak istiyor. Asya, ona ihtiyaçları olmadığını söylese de Volkan boş durmuyor. Ali'ye bu gece onun yanında kalmak isteyip istemediğini soruyor. Ali ise annesinin yalnız kalmasını istemediği için Volkan'dan onların yanında kalmasını istiyor.

Volkan, Asya'yı kışkırtmaya devam ediyor. Bu defa da Asya'nın çalıştığı hastaneye sahte beyaz güller ve bir fotoğraf gönderen Volkan, amacına ulaşıyor. Asya, Volkan'ın notunu görüyor ve onun beyaz gül göndermesinin altında bir anlam arıyor. Bu duruma sessiz kalmayarak doğru Derin'in evine gidiyor. Volkan'ın ona çiçek gönderdiğini söylüyor. Derin ise aslında bu duruma bozuluyor ama belli etmemek için yine Asya'yı küçümser şekilde konuşmaya başlıyor.

Sadakatsiz 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yasak Elma 91. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. bölüm izle!

Sen Çal Kapımı 24. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 78. son bölüm izle!