18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Sadakatsiz 26.bölüm izle! Sadakatsiz 26.bölüm tek parça!

Sadakatsiz, 26.bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz 26. bölümde Derin'i kaçıranlar bu kez de Asya'yı kaçırıyor! Derin'in kaçırılma olayında parçaları yavaş yavaş birleştiren Volkan'ın hiç ummadığı bir durum ile karşılaşıyor. Kaçırılan Asya, kendine geldiğinde yanında Derin'i görüyor. Asya ve Derin kurtulabilecek mi? Sadakatsiz 26.bölümü full izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

14 Nisan 2021 Çarşamba 20:44 - Güncelleme:
Sadakatsiz 26.bölüm izle! Sadakatsiz 26.bölüm tek parça!

Sadakatsiz 26. bölümüyle izleyenlerini yine ekran başına kilitledi. Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz 26.bölümde; Derin'in ortadan kaybolmasıyla ilgili ipuçları ortaya çıkarken Asya da kaçırılarak Derin'in tutulduğu eve götürülüyor. Öte yandan Volkan, mahallede rastladığı Asya'nın eski hastası olan Faruk'un kışkırtmasıyla onu darp eder. Peki Derin ve Asya'yı kim kaçırdı? İşte Sadakatsiz 26.bölüm full izleme linki.

Sadakatsiz 26. bölüm izleyenlere gergin anlar yaşattı. Doctor Foster dizisinin uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinin 26. Bölümünde; Derin'in kaybolmasının ardından şimdi de Asya kaçırılıyor. Gözlerini Derin'in yanında açan Asya neye uğradığını şaşırıyor. Derin ve Aya'yı kaçıran kişi kim? Sadakatsiz 26.bölüm full izle!

SADAKATSİZ 26. BÖLÜM FULL İZLE

SADAKATSİZ 26. BÖLÜMDE YAŞANANLARIN ÖZETİ

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi isimlerin rol aldığı Kanal D'nin büyük beğeniyle takip edilen dizisi Sadakatsiz'in merakla beklenen 26. bölümü ekrana geldi.

Derin'i bulmak için iz sürmeye devam eden Volkan, önemli bir gerçekle yüz yüze gelir. Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D'de...

Kanal D'de ekrana getirilen başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar'ın rol aldığı Sadakatsiz dizisinde nefesler tutulurken merakla beklenen 26. bölümü yayınlandı.

Başrollerinde; Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in oynadığı Sadakatsiz'in 26. bölümünde; Derin çaresizlik içinde kurtarılmayı beklerken, Asya'nın sabrı da gücü de günden güne azalmaktadır.

Yaşanan gelişmeler Asya'yı geçmişe götürse de, alacağı kararlarla herkes için en doğru olanı yapmayı kafasına koymuştur.

Derin'i bulmak için iz sürmeye devam eden Volkan, önemli bir gerçekle yüz yüze gelir. Derin'in içinde bulunduğu çıkmaz henüz çözülmemişken yaşanan hangi şok gelişme, dengeleri bir kez daha alt üst edecektir?

SELÇUK'UN ANNESİ HİCRAN ÖLDÜ!

Selçuk'un annesi Hicran vefat ediyor. Hicran'ın ölüm haberi herkesi derinden etkilerken en çok Selçuk üzülüyor. Henüz annesinin varlığına bile alışamamışken onu kaybeden Selçuk, teselliyi Nil ve Asya'da buluyor. Peki bundan sonra Selçuk'u nasıl bir hayat bekliyor? Haluk, Selçuk'a destek olacak mı?

VOLKAN, FARUK'A SALDIRIYOR!

Sadakatsiz 26. bölümde; Asya'nın eski hastası Faruk, yolda gördüğü Volkan'a doğum gününde Derin'le yakınlaştığı anların videosunu çekip Asya'ya izlettiğini söyler. Duydukları karşısında büyük şaşkınlık yaşarken öfkeden deliye dönüp Faruk'a saldırır.

Derin'in kaçırılma olayında parçaları yavaş yavaş birleştiren Volkan'ın hiç ummadığı bir durum ile karşılaşıyor.

ASYA DA KAÇIRILIYOR!

Ancak Volkan'ın hamleleri olacaklara etki etmiyor. Bu kez de Asya kaçırılıyor. Asya kendine geldiğinde yanında Derin'i görüyor!

FARUK, ASYA'YI DA KAÇIRDI!

Faruk, sonunda Asya'yı kaçırıyor. Asya'ya takıntılı olan Faruk, önce onu takip ediyor sonra ise bayıltıp, Derin'le aynı yere götürüyor. Kendine geldiğinde şoka giren Asya, Derin'i de yanında görünce büyük bir korkuya kapılıyor. Peki her ikisini de kaçıran Faruk'un amacı ne? Öte yandan Faruk'un robot resmi Melih'in eline geçiyor. Faruk'u bulabilecekler mi?

Asya ise bayıltılarak kaçırılır. Derin'in bağlı tutulduğu evde gözlerini açan Asya neye uğradığını şaşırır. Derin'in elleri, ayakları ve ağzı bağlıyken Asya'nın bağlı olmadığı görülüyor. Asya ve Derin kurtulabilecek mi?

Önceki bölümde Derin'in yaralı bir halde Asya'nın evine gelmesinin bir rüya olduğu anlaşılmıştı.

BAHAR MELİH'TEN AYRILDI!

Melih'in Bahar'a karşı olan ön yargıları aralarındaki bağı tamamen koparıyor. Melih, Gönül ve Derya'nın anlattıklarından sonra kendini geri çekiyor. Bu durumu anlayan Bahar onunla konuşup, sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Melih'in bu tavrı ve tutumu karşısında kırılan Bahar, bundan sonra onunla görüşmemeleri gerektiğini söylüyor.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sadakatsiz oyuncusu Burak Sergen yoğun bakımda! Burak Sergen kimdir?

Masumiyet 8. bölüm full izle!

Camdaki Kız 2. bölüm full izle!

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm full izle!

Yasak Elma 106. bölüm izle!

Sefirin Kızı 48. son bölüm full izle!