27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Sadakatsiz 31. bölüm full izle! Sadakatsiz 31.bölüm izle (sezon finali)

Sadakatsiz 31. bölümüyle izleyenlerini yine ekran başına kilitledi. Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz son bölümde Derin'in Volkan ile olan ilişkisinde ortaya yeni gerçekler çıkıyor. Geçmişiyle hesaplaşan Dein, Asya ile olan çekişmesinde bu kez nasıl bir oyuna başvuracak? Gerçek ile yalanın, ihanet ile sadakatin son savaşından kim galip çıkacak? İşte Sadakatsiz son bölümü kaçıranlar için Sadakatsiz 31. bölüm full izle son bölüm (sezon finali)

2 Haziran 2021 Çarşamba 21:00 - Güncelleme:
Sadakatsiz 31. bölüm full izle! Sadakatsiz 31.bölüm izle (sezon finali)

Sadakatsiz, 31.bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara ara verdi. Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz 31. bölümde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Asya'nın Derin'in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Asya ve Derin'in hesaplaşmasında kazanan kim olacak? Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı Sadakatsiz 31. bölümü full izlemek için haberimizden ulaşabilirsiniz. (Sadakatsiz sezon finali izle)

Sadakatsiz 31. bölümündeki kaza sahnesi izleyenlere gergin anlar yaşattı. Doctor Foster dizisinin uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinin 31. Bölümünde; Asya ve Derin, ölümle burun buruna geliyor. Sadakatsiz 31.bölüm full izle!

SADAKATSİZ 31.BÖLÜM FULL İZLE!

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana en çok takip edilen diziler listesinden düşmeyen Sadakatsiz, yeni sezonda izleyicisiyle buluşmak üzere sezon finali ile ekrana geldi.

SADAKATSİZ 31. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sadakatsiz sezon finaliyle 2 Haziran 2021 Çarşamba akşamı 20.00'da Kanal D'de ekrana geldi.

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'a Melis Sezen'in eşlik ettiği Sadakatsiz 31. bölümde Asya'nın Derin'in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Asya ve Derin'in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşür.

DERİN, GEÇMİŞİYLE HESAPLAŞIYOR!

Derin'in Volkan ile olan ilişkisinde ortaya yeni gerçekler çıkıyor.

Asya, Derin'le konuşup ona yardım etmek istiyor. Geçmişte kendi başına gelenlerin, Zeynep'in de başına gelmesinden korkan Asya, son bir kez şansını deniyor. Derin ise ondan gelen bu hamleyi yine olumsuz algılıyor ve aslında Asya'nın ne anlatmak istediğini anlamıyor!

Volkan, tüm sır perdelerini bir bir aralayan bu yoldan Asya ve Derin'i döndürmeyi başaracak mıdır? Gerçek ile yalanın, ihanet ile sadakatin son savaşından kim galip çıkacaktır?

ASYA VE DERİN UÇURUMA YUVARLANIYOR!

Asya, Derin'le konuşmak üzere kapısına dayanıyor. Derin Asya'nın konuşma teklifini kabul ediyor. Gönül ise Derin'in gitmesine karşı çıksa da başarılı olamıyor.

Sadakatsiz'in orjinali Doctor Foster'da Kate'in ölümü nasıl oldu?

Derin ve Asya arabayla uçurumun eşiğinde ölümle karşı karşıya geliyor. Asya ve Derin, uçurumdan yuvarlanıyor. Kayalıklardan yuvarlanmak üzere olan araçta mahsur kalan Asya ve Derin ölecek mi?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar gibi güçlü oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, yeni sezonda yeni bölümleriyle Ekim ayında Kanal D'de yayın hayatına devam edecek.

2 Haziran 2021 reyting sonuçları: Çarşamba reyting zirvesinde hangi yapım var?

Kuruluş Osman 61. bölüm izle!

Çukur'un final fragmanı yayınlandı!

Masumlar Apartmanı son bölüm full izle!

Sen Çal Kapımı 40. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı!