26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sadakatsiz 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sadakatsiz dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde Asya, Volkan, Derin, Gönül ve Haluk'un aynı masada yemek yiyor. Yemek sırasında Gönül ve Asya'nın konuşmasında aldatılmakla ilgili sözler Derin'in içine işliyor. İşte Sadakatsiz 5. bölüm fragmanı ve detaylar.

3 Kasım 2020 Salı 12:47 - Güncelleme:
Sadakatsiz 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Asya, Derin ve ailesiyle yemekteyken intikamını almaya başlıyor. Oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Eren Vurdem gibi isimlerin yer aldığı dizi aldatılan bir kadının yaşadıklarını ve ailesini ayakta tutmaya çalışmasını konu alıyor. İşte Sadakatsiz 5. bölüm fragmanı

SADAKATSİZ 5. BÖLÜM FRAGMANI

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanında Asya, Volkan, Derin, Gönül ve Haluk’un aynı masada oturduğu görülüyor. Yemek sırasında Gönül ve Asya’nın konuşması kameralara yansıyor. Asya, ‘Karı koca ilişkisi de öyle. Ne kadar krizler çıksa da sonunda tatlıya bağlanıyor her şey. Günün sonunda aynı yatağa girince bütün sorunlar çözülüyor.’ diyor. Gönül, ‘Kesinlikle. Yoksa bizde ne krizler ne kavgalar… Haluk az üzmedi beni.’ yanıtını veriyor.

Mert ve Asya arasında neler oluyor? Asya'yla baş başa yemeğe çıkan Mert, ona yardım edeceğini söylüyor ancak bir şartla! Peki Mert'in şartı ne olacak? Asya onunla iş birliği yapıp, Volkan'dan intikam alacak mı? Sadakatsiz 5. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Mert ve Asya arasında neler oluyor? Asya'yla baş başa yemeğe çıkan Mert, ona yardım edeceğini söylüyor ancak bir şartla! Peki Mert'in şartı ne olacak? Asya onunla iş birliği yapıp, Volkan'dan intikam alacak mı?


BBC Studios’un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Sadakatsiz dizisi 4 Kasım Çarşamba akşamı 5. bölümüyle ekrana gelecek.

BBC Studios’un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Özge Özder rol alıyor. Yayınlanan son bölümde Volkan'ın annesi vefat etti. Asya ise kocasının ihanetine şahit oldu. Sadakatsiz'deki sahne sosyal medyanın da gündeminde yer aldı.

SADAKATSİZ 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 4. bölümde Volkan'dan boşanmak için delil toplamaya çalışan Asya, beklenmedik olayların içinde kalıyor. Yaşadığı ihanetin ağırlığı altında ezilse de bunu belli etmeden hayatına devam etmek zorunda olduğunu anlıyor. Oğlu Ali'nin bu durumdan en çok etkilenen kişi olacak olması da Asya'yı ayrıca yaralıyor.

Öte yandan intikam planları da yapan Asya, yavaş yavaş harekete geçmeye başlıyor.

Asya, kayınvalidesi Saliha’nın yanından evine döndüğünde, kendini oğlu Ali ile beklenmedik bir konuşmanın içinde bulur. Ertesi gün aldıkları bir haber ise, Asya ile Volkan’ı derinden sarsar ve Asya’nın yeni bir karar almasına sebep olur. Bu yeni kararın sonunda tanık olduğu şey ise, Asya’nın gözünü karartacak, gizemli ve sert bir oyunun başlangıcı olacaktır.

Asya, Derin’in hamile olduğunu öğrenen Volkan’ın yapacağı seçimi merak eder. Volkan ya Derin’le olacak, bebeğin sorumluluğunu üstlenecektir ya da kendisini ve oğlunu seçecektir. Öte yandan Derin, Volkan’ın kendisini oyaladığını düşünmektedir ve ondan net bir cevap ister. İki kadın arasında sıkışıp kalan Volkan’ın seçimi, herkesin hayatını etkileyecektir.

Sadakatsiz dizisine sürpriz oyuncu! Kenan Ece, Sadakatsiz dizisine katılıyor

SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU

Doktor Asya (Cansu Dere),kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

Yasak Elma 83. bölüm full izle FOX Tv!

Sefirin Kızı son bölüm izle Puhu Tv!

Çukur 101. bölüm full izle Puhu Tv!

Uyanış Büyük Selçuklu 6. bölüm izle full hd!

Arıza 8. bölüm full izle Show Tv!