20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Sefirin Kızı 24. bölüm izle! Sefirin Kızı son bölüm izle Puhu Tv!

Sefirin Kızı 24. bölüm izleyenleri derinden etkiledi. Sefirin Kızı son bölümüyle pazartesi akşamı ekrana geldi. Sefirin Kızı 24. bölüm izleyenlere yine heyecanlı anlar yaşattı. Sefirin Kızı son bölümünde Nare ve Sancar'ın kızı Melek'in kalbi duruyor. Perişan olan Sancar'ın kızı için ettiği dua, izleyenlerin yüreğini dağladı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da ekrana geldi. Sefirin Kızı 24. bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor. Sefirin Kızı son bölüm izle Puhu Tv!

20 Ekim 2020 Salı 01:00 - Güncelleme:
Sefirin Kızı 24. bölüm izle! Sefirin Kızı son bölüm izle Puhu Tv!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı son bölümü ile dün akşam izleyici karşısına çıktı. Sefirin Kızı son 24. bölümde Nare ve Sancar kızları Melek'in üzüntüsünden perişan olur. Hastaneye kaldırılırken kalbi duran küçük kızlarının durumuna kahrolan anne ve babası, bu durumda birbirlerine destek olurlar. Yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Sefirin Kızı 24. bölüm izleme linki kaçıranlar için haberimizde yer alıyor. Sefirin Kızı 24. bölüm izle Puhu Tv

Sefirin Kızı 24. bölümüyle Star Tv ekranlarında izleyici ile buluştu. Büyük beğeni toplayan dizi konusu ile dikkat çekiyor. Nare, tam kızı Melek'in velayetini alıp memleketten gitmeye karar vermişken Kavruk'un düğününde fenalaşan ve nefes alamayan Melek hastaneye kaldırılır. Sancar'ın camide kızının iyileşmesi için ettiği dua dizinin son bölümüne damga vurdu. Sefirin Kızı 24. bölümü Puhu Tv'den veya Star Tv'den izlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler.

SEFİRİN KIZI 24. BÖLÜM FULL İZLE STAR TV

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM İZLE PUHU TV

SEFİRİN KIZI 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


SEFİRİN KIZI 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nare bir anlığına her şeyi unutup kendini duygularına kaptırsa da Sancar’ı affetmeyi başaramaz. Üzerine bir de Menekşe’nin Melek’e yaptıklarını öğrenince çıldırır. Sefirin kızının herkesten hesap sormasının vakti gelmiştir.

Sancar, şirket yönetiminden çekilince Zehra da Gediz’e karşı adaylığını koyar. Nare, marinada işe başlarken Müge’yi de işe alır. Kahraman ve Gediz bu durumdan hiç hoşlanmasalar da, artık sağdıçlar devri kapanmış, bacılar devri başlamıştır.

Sancar’ın boşanma davası açtığını öğrenince deliren Menekşe, Kavruk ile Eşe’nin kına gecesi haberiyle birlikte planlarını uygulamaya başlar. Akın’ı içeri alıp Melek’i götürmesini sağlamak ister ama yaptıkları Melek’in hayatını tehlikeye atar.

Nare ve Sancar'ın kızı Melek'in kalbi durur. Hastaneye kaldırılan Melek'in yaşaması için dualar eden anne ve babası bu durumda birbirlerine destek olacaktır. Peki Melek hayata dönüp, iyileşecek mi?

Sefirin Kızı son bölüm izle Puhu Tv!

SEFİRİN KIZI DİZİSİNİN KONUSU

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır.

Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

SEFİRİN KIZI DİZİSİ OYUNCULARI

Engin Akyürek/ Sancar Efeoğlu

Neslihan Atagül/Nare Çelebi

Uraz Kaygılaroğlu/ Gediz Işıklı

Erdal Küçükkömürcü/ Güven Çelebi

Doğukan Polat/ Yahya Efeoğlu

Hivda Zizan/ Alp Elvan Efeoğlu

Özlem Çakar Yalçınkaya/Refika Işıklı

Erhan Alpay/Akın Vardalı

Gonca Cilasun/ Halise Efeoğlu

Tülin Yazkan/Menekşe Efeoğlu

Esra Kızıldoğan/ Müge Işıklı

Cemre Öktem/ Zehra Efeoğlu

Edip Tepeli/ Kavruk Ömer

Hekimoğlu 22. bölüm izle!

Masumlar apartmanı 6. bölüm izle!

Yasak Elma 81. Bölüm Full İzle Fox TV!

Uyanış Büyük Selçuklu 4. bölüm full izle (tek parça)

Çukur 4.sezon 7.bölüm izle (99. son bölüm) Puhu Tv!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. bölüm izle!