26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sefirin Kızı 46. son bölüm full izle! Sefirin Kızı 46. bölüm izle Puhu Tv!

Sefirin Kızı 46. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı 46. bölümde; Sancar, Sedat'ın korkunç planıyla bir anda kendini kaçak durumda bulur. Hem Sancar hem de Mavi, içine düştükleri cendere yüzünden kendi yok oluşlarına neden olacak kararların eşiğine geleceklerdir. Sefirin Kızı 46. bölümü izlemek isteyenler için Sefirin Kızı son bölüm full izleme linki haberimizde.

29 Mart 2021 Pazartesi 23:47 - Güncelleme:
Sefirin Kızı 46. son bölüm full izle! Sefirin Kızı 46. bölüm izle Puhu Tv!

Star Tv'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 46. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı 46. bölümde; Sedat bıçakla yaralanır ve suç Sancar'ın üstüne kalır. Sancar artık kaçak durumundadır. Mavi ise ona destek olmak için elinden geleni yapar. Sancar üzerine yıkılan bu suçtan aklanabilecek mi? İşte kaçıranlar için Sefirin Kızı 46. bölüm izle Puhu Tv linki ve Sefirin Kızı son bölümde yaşananlar...

SEFİRİN KIZI 46. BÖLÜM İZLE (PUHU TV)

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı, Star'ın sevilen dizisi, 'Sefirin Kızı' her pazartesi izleyici ile buluşuyor.

SEFİRİN KIZI 46. BÖLÜM ÖZETİ

Sefirin Kızı 46. son bölümde; Sedat bıçakla yaralanır ve suç Sancar'ın üstüne kalır.

Sancar, Sedat'ın korkunç planıyla bir anda kendini kaçak durumda bulur. Ona en büyük gücü veren ise Mavi'nin onun masumiyetine koşulsuz inanmasıdır.

Mavi ise bir yandan Melek'in bu durumdan etkilenmesini önlemeye çalışırken bir yandan da gerçekleri ortaya çıkarmak için elinden geleni yapar.

Sancar bu suçtan dolayı aranırken Sedat'ın durumu ciddiyetini korur. Sancar üzerine yıkılan bu suçtan aklanabilecek mi?

Elvan, Yahya'nın tepkisiyle kendi hayatına dair yaptığı tercihleri daha çok sahiplenir. Sonrasında yaşayacağı büyük yüzleşmeyle de omuzlarından geçmişin yükünü atar.

Bu sırada Bora'nın aklına ektiği bir şüphe ise onu başka bir telaşa düşürecektir.

Sancar için bütün umutlar tükenirken Mavi, Sancar'ın kurtuluşu için her şeyden vazgeçmeye hazırdır. Hem Sancar hem de Mavi, içine düştükleri cendere yüzünden kendi yok oluşlarına neden olacak kararların eşiğine geleceklerdir.

Sedat'ın zorla yanında tuttuğu Mavi, arabadan inemediği için direksiyona müdahale eder. Kaza yapmak üzere olan Sedat arabayı durdurabilecek mi?

Dizide; Engin Akyürek 'Sancar Efe' karakterini canlandırırken, Tuba Büyüküstün ise 'Mavi' karakterini canlandırıyor.

Star'ın sevilen dizisi, 'Sefirin Kızı' her pazartesi izleyici ile buluşuyor.

Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Ferit Aktuğ, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem ve Şafak Başkaya'nın da oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri Ege'de yapılıyor.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı dizinin senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ozan Aksungur, Defne Gürsoy, Oğuz Ayaz, Gamze Arslan Çelik ve Ozanser Uğurlu kaleme alıyor.

29 Mart 2021 Reyting sonuçları: Pazartesi dizilerinin reyting sıralaması

Yasak Elma 104. bölüm izle!

Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı yayınlandı!

Maraşlı 12.bölüm full izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 26. son bölüm izle!

Çukur 122.bölüm izle tek parça!