23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı yayınlandı! Sadakatsiz yeni bölümden ilk fragman

Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin'in ortadan kaybolmasıyla birlikte polis soruşturma yürütüyor. Öte yandan Derin'in telefonunda Volkan tarafından gönderilen 'Seni öldürürüm' mesajı bulunuyor. Peki Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak? İşte Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

29 Mart 2021 Pazartesi 10:24 - Güncelleme:
Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı yayınlandı! Sadakatsiz yeni bölümden ilk fragman

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 24. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Sadakatsiz 24. bölüm fragmanında Derin'in kaybolmasından dolayı tüm şüpheler Volkan üzerinde toplanır. Polisin herkesi sorguya çektiği tanıtımda Gönül Güçlü, polise Derin'in düşmanı olarak Asya'yı işaret eder. Sadakatsiz yeni bölümde yaşananlar izleyenleri çok şaşırtacak. İşte Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı

SADAKATSİZ 24. BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde; Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in oynadığı Sadakatsiz'in 24. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi.

Doctor Foster dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz dizisi izleyenler tarafından heyecanla takip ediliyor.

SADAKATSİZ 24. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINDA

SADAKATSİZ 24. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde kocasının kendisinden ayrılmak istediğini öğrendikten sonra usursuz bir plan yaparak ortadan kaybolan Derin, ortada Asya ve Volkan'ı zor durumda bırakacak deliller bırakır.

Günlük gibi yazdığı defteri ve Volkan'dan kendi telefonuna attığı mesajı planının bir parçası olarak uygulayan Derin'in yeni bölümde Volkan tarafından öldürüldüğüne dair yeni kanıtlar ortaya çıkacak. Peki Derin nereye saklandı? Volkan hapse girecek mi?

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Volkan'ın boşanma kararını duyan Derin, yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Ancak bu defa bambaşka bir kişiliğe bürünüyor.

Derin'in evdeki hallerini gören Volkan, endişeleniyor ve sonrasında olanlar herkesi şoke ediyor!

DERİN, ORTADAN KAYBOLUYOR

Volkan'ın boşanma kararı Derin ve Asya'yı bir kez daha karşı karşıya getirir. Gündeme bomba gibi düşen bir gelişme herkesi şaşkınlık içinde bırakır. Gözünü karartan Derin'in aldığı karar karşısında Volkan kendisini köşeye sıkışmış bulurken, Asya üzerine oynanan oyunları bozmakta kararlıdır.

Volkan'ın kendisinden boşanmak istediğini duyan Derin planını devreye sokar. Volkan ve Derin'in evine gelen Asya gördükleri karşısında şoke olur.

Sadakatsiz yeni bölümünde neler olacak? Asya ve Volkan arasında neler yaşanacak?

Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda yepyeni bir perde açılırken, Derin, Volkan ve Asya için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Demet Akalın'ın kızı Tiktok'ta 7 bin lira kaptırdı!

Masumlar Apartmanı 28. yeni bölümden ilk fragman!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sen Çal Kapımı 37. bölüm full izle!

Teşkilat 4.bölüm izle tek parça!

Kardeşlerim 6. bölüm full izle tek parça!

Arıza son bölüm izle (Arıza 28.bölüm)