19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sen Çal Kapımı 37. son bölüm izle! Sen Çal Kapımı 37. bölüm full izle!

Sen Çal Kapımı 37. bölümüyle izleyicisini ekran başına kilitledi. Sen Çal Kapımı son bölümde Selin'in hamileliğini herkes öğreniyor. Eda, bu nedenle Serkan'dan uzaklaşmaya karar veriyor. Öte yandan Deniz, Selin'e bebeğin babasının Serkan olup olmadığını soruyor. Peki Selin'in bebeğinin babası Serkan mı? İşte kaçıranlar için Sen Çal Kapımı 37. bölüm full izleme linki.

28 Mart 2021 Pazar 10:15 - Güncelleme:
Sen Çal Kapımı 37. son bölüm izle! Sen Çal Kapımı 37. bölüm full izle!

Sen Çal Kapımı 37. bölümüyle Cumartesi akşamı FOX Tv ekranlarında yayınlandı. Sen Çal Kapımı 37. böümde Eda büyük bir karar veriyor. Selin'in çocuğunun babasız büyümesini istemeyen Eda, Serkan'dan vazgeçmeyi göze alıp gitmeye karar veriyor. Serkan ise Eda'nın peşine düşüyor. İşte Sen Çal Kapımı 37. bölüm full izleme sayfası ve son bölüm özeti

SEN ÇAL KAPIMI 37. BÖLÜM FULL İZLE

Sen Çal Kapımı, her hafta Cumartesi yeni bölümleriyle izleyenlerinin karşısına çıkıyor. FOX Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel yer alıyor.

SEN ÇAL KAPIMI 38. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


SEN ÇAL KAPIMI 37. SON BÖLÜM ÖZETİ

Eda, Selin'in hamilelik haberinden sonra Serkan'dan uzaklaşmaya karar verir. Serkan ise, Eda'nın bu tavrı karşısında şoke olur ama Eda'nın kafa karışıklığına rağmen aşklarına tutunmaya çalışır.

Bu sefer Eda için savaşacak olan Serkan'dır. Eda ise, Selin'in gerçekten hamile olup olmadığının peşine düşer. Selin gerçekten hamile mi? Yoksa her şey bir oyun mu?

Deniz ise Selin'e "Bebeğin babası 'Serkan değil' değil mi?" diye soruyor. Selin, "O çocuğun babası ben miyim?" diye soran Deniz'e cevap vermez ve sessiz kalır. Selin'in bebeği Serkan'dan değil mi?

Her şeyi geride bırakıp gitmeye karar veren Eda, havalimanına gidiyor. Serkan ise Eda'ya yetişmek için havalimanına gittiğinde düşüp bayılıyor. Serkan'a ne oldu? Eda gidecek mi?

Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in yanı sıra Neslihan Yeldan, İlayda Çevik, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

27 Mart 2021 Reyting sonuçları: Cumartesi reyting zirvesinde kim var?

Yasak Elma 104. bölüm izle!

Sefirin Kızı 46. bölüm izle Puhu Tv!

Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kardeşlerim 6.bölüm izle! Kardeşlerim 6. bölüm full izle tek parça!

Çukur 122.bölüm izle tek parça!

Kırmızı Oda 30. bölüm izle!