18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Üç Kız Kardeş 8.bölüm full izle! Üç Kız Kardeş dizisi 8. bölüm izle!

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Üç Kız Kardeş, 8. bölümüyle izleyenlere duygusal anlar yaşattı. İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünde Türkan, hem Somer'in hem Rüçhan'ın kalbini yumuşatmayı başarıyor. Türkan ve Somer arasında buzlar eriyor. Üç Kız Kardeş dizisinin 8. bölümünü izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş 8. Bölüm full izleme bağlantısı tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

12 Nisan 2022 Salı 20:23 - Güncelleme:
Üç Kız Kardeş 8.bölüm full izle! Üç Kız Kardeş dizisi 8. bölüm izle!

Üç Kız Kardeş 8. Bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Sevilen dizinin yeni bölümünde Mine ve Nihat'ı hastanede birlikte gören Somer, Bebeğin kendinden olmadığını düşünüp, Mine ile olan ilişkisini bitirir. Aşk acısı çeken Somer, her an yanında olan Türkan'a haksızlık yaptığını düşünür. Peki Üç Kız Kardeş dizisinin 8. Bölümünde neler yaşanacak? Üç Kız Kardeş 8. Bölümü full izleme sayfasına haberimizdeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Üç Kız Kardeş dizisinin 8. bölümünü izle!

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ 8. BÖLÜM İZLE

Üç Kız Kardeş, 8. bölümüyle izleyici karşısına geçti. Her hafta Salı akşamı Kanal D'de seyirci karşısına çıkan dizi, Türkan, Dönüş ve Derya kardeşlerin hikayelerini ekrana taşıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 8. BÖLÜM FULL İZLE (YOUTUBE)

Başrollerinde; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever ve Tayfun Eraslan'ın yer aldığı Üç Kız Kardeş, yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

ÜÇ KIZ KARDEŞ 9. BÖLÜM FRAGMANI | SOMER, MINE'YE DÖNÜYOR!

Somer, Mine'nin hasretine dayanamaz ve barışmaya karar verir. Ancak Türkan ise Rüçhan'ın zorbalıklarına maruz kalır. Türkan ne yapacak?

Üç Kız Kardeş 9. Bölüm 2. fragmanı | Türkan'ın zorlu sınavı...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal D'nin, yapımı Süreç Film'in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın'ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümü ile ekrana geldi.

Türkan, Somer'in yanında olmaya onun keyfini yerine getirmeye çalışır.

SOMER, TÜRKAN'A HAKSIZLIK ETTIĞINI ITIRAF EDIYOR!

Üç Kız Kardeş'in 8. bölümünde; Türkan, Somer'in en zor anlarında yanında olarak kararlılığını kanıtlar. Somer, Türkan'a haksızlık yaptığını düşünür ve Türkan'a duygularını anlatır.

Mine ve Nihat'ı hastane odasında birlikte gören Somer'in kafası karışır. Bebeğin kendinden olup olmadığını sorgulamaya başlar.

Mine her ne kadar onu ikna etmeye çalışsa da bu ilişki Somer için tamamen bitmiştir. Aşk acısı çeker.

Kocasının zeytinlik meselesi yüzünden moral bozukluğu yaşadığını düşünen Türkan, Somer'in yanında olmaya onun keyfini yerine getirmeye çalışır. Birbirlerine iyi gelmektedirler.

Türkan bu süreçte her ne kadar Somer için bir yara bandına dönüşse de Kormanların villasında alışık olmadığımız türden manzaraların ortaya çıkmasına da neden olur.

Türkan sadece Somer'e değil, ailenin kalan tüm fertlerine de iyi gelmektedir.

Türkan, hem Somer'in hem Rüçhan'ın kalbini yumuşatmayı başarıyor!

Rüçhan ilk defa yemek yapmaya girişiyor, ortalık şenleniyor.

DERYA VE DÖNÜŞ ARASINDAKI BUZLAR ERIYOR!

3 Kız Kardeş dizisinin 8. bölümünde Dönüş ve Derya ise her şeye rağmen kardeş olduklarını hatırlayıp birbirlerine sarılır.

SADIK YENI BIR KARAR VERIYOR!

Türkan ve Somer yakınlaşmaya devam ederken diğer taraftan Rüçhan, Mine ile karşı karşıya gelir. Sadık ise endişelerini Nesrin'e açıklar.

Öte yandan Nihat'ın bizzat Rüçhan Hanım tarafından Ayvalık'a getirildiğini ve zeytinlik karşılığında Somer'le aşklarının pazarlık konusu edildiğini öğrenen Mine, Somer'e tüm gerçeği açıkladığı bir mektup yazar. Ancak mektup, Türkan'ın eline geçer...

12 Nisan 2022 Salı reyting sonuçları: Üç Kız Kardeş, Camdaki Kız, Destan, Baba...

Kara Tahta 3 bölüm full izle!

Yargı 29. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Sadakatsiz 56. bölüm full izle (son bölüm)

Camdaki Kız 38. Bölüm izle tek parça!

  • üç kız kardeş
  • dizi
  • izle
  • üç kız kardeş dizisi
  • 3 kız kardeş