19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Yasak Elma 105. son bölüm full izle FOX Tv! Yasak Elma 105. bölüm izle!

Yasak Elma dizisinin 105. son bölümü, enteresan olaylarla izleyenlerin karşısına çıktı. Yasak Elma 105. bölümde; Bu kez öldü sanılan Hasan Ali çıkar gelir. Şahika'nın yemekte zehirlediği Hasan Ali'nin bu oyununa Şahika 'Bu burada bitmez!' şeklinde cevap verir. Şahika'nın yeni planı ne? Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay'ın yer aldığı Yasak Elma 105.Bölüm Full İzleme linki ve son bölüm özeti haberimizde.

5 Nisan 2021 Pazartesi 19:56 - Güncelleme:
Yasak Elma 105. son bölüm full izle FOX Tv! Yasak Elma 105. bölüm izle!

Yasak Elma 105. bölümde izleyiciyi şaşırtan olaylar yaşandı. FOX Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma son bölümde; Zehirlediği Hasan Ali'yi sapasağlam karşısında gören Şahika neye uğradığını şaşırır. Şahika'nın karşısına boşanma belgeleriyle çıkan Hasan Ali, kağıtları sonunda imzalatır. Şahika şimdi ne yapacak? İşte kaçıranlar için Yasak Elma 105.bölüm İzleme linki ve son bölümde yaşananlar. Yasak Elma 105. bölüm full izle FOX Tv!

YASAK ELMA 105. BÖLÜM FULL İZLE FOX TV!

Pazartesi akşamları FOX Tv'de izleyenlerinin karşısına çıkan dizinin yeni bölümünde yine ihtiras ve kıskançlıklar baş gösterdi. Yasak Elma 105. son bölümde Hasan Ali'nin çıkagelmesi izleyenleri hayrete düşürdü.

YASAK ELMA 105. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma'nın bu hafta yayınlanan 105. bölümünde yine izleyiciyi şaşırtan olaylar yaşandı.

Şahika, Hasan Ali'nin ona oynadığı oyun karşısında ilk kez yenilmiş olmanın hırçınlığını yaşarken Ender, Hasan Ali'yle yakınlaşmanın yollarını arar.

Şahika ise Hasan Ali'ye kendini affettirmek yerine farklı bir yol çizerek onun dikkatini çekmeye çalışır. Ne var ki Hasan Ali'nin karnı Şahika'nın oyunlarına toktur.

Öte yandan Çağatay, Yıldız'a akşam Kaan bey ile iş yemeği yiyeceğini söyler. Bu durumdan işkillenen Yıldız, Çağatay'ı bir kadınla yemek yerken basar. Çağatay ise Yıldız'a hediye almak için kadının Panter mücevheratın müdürü olduğunu söyler. Yıldız yaptığı baskından dolayı mahcup olmuştur. Çağatay Yıldız'a kırılmıştır.

Ender ise Yıldız ve diğer çalışanlara, şirketin geleceği için hareket ettiğini ve kendisiyle iyi geçinmeleri gerektiğini söyler. Ender yine neyin peşinde?

"KAYA" GERİ DÖNÜYOR!

Geçen sezon diziden ayrılan başarılı oyuncu Barış Kılıç, "Kaya" karakteriyle yeniden diziye geri dönüyor. Kaya'nın diziye nasıl döneceği, dengeleri ne şekilde değiştireceği şimdiden büyük merak konusu oldu.

Fox TV'de yayınlanan 'Yasak Elma'da 'Kaya Ekinci' karakterine hayat veren Barış Kılıç, geçtiğimiz sezon ortasında veda etmişti.

5 Nisan 2021 Reyting sonuçları: Pazartesi dizilerinin reyting sıralaması

Masumlar Apartmanı 28.bölüm full izle!

Sefirin Kızı 47. bölüm izle Puhu Tv!

Sen Çal Kapımı 38. bölüm izle tek parça!

Son Yaz 14. bölüm full izle tek parça!

Seni Çok Bekledim 10. bölüm izle!