5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Güzel sözlü cuma mesajları! Resimli kısa cuma mesajları

Müslümanlar için çok önemli bir yeri olan bu mübarek gün için her hafta olduğu gibi bu hafta da Resimli kısa cuma mesajları arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Güzel sözlü cuma mesajlarını sevdiklerinize göndererek bugünün önemini hatırlatabilirsiniz. Cuma gününün Müslümanlarca ayrı bir önemi ve değeri vardır. Bu mübarek günde yapılan ibadetler çok faziletlidir. İşte sevdiklerinize göndereceğiniz Güzel sözlü cuma mesajları ve Resimli kısa cuma mesajları.

16 Ekim 2020 Cuma 11:23 - Güncelleme:
Güzel sözlü cuma mesajları! Resimli kısa cuma mesajları

Güzel sözlü cuma mesajları hakkında araştırmalar hız kazandı. Resimli kısa cuma mesajları ile iyi dileklerinizi sevdiklerinizle paylaşın. Cuma gününün Müslümanlar için önemi büyüktür. İslam aleminde çok özel bir yeri olan bugüne özel güzel sözlü cuma mesajları vatandaşlar tarafından sosyal medyada paylaşılıyor. Bayram niteliğinde olan bu mübarek günde sosyal medyada paylaşılacak güzel sözlü ve resimli kısa cuma mesajları sizlerle...

Cuma günü yapılan dualar ve ibadetler çok kıymetlidir. Bugün dualar okunacak, Müslümanlar camilere akın edecekler. Siz de sevdiklerinizle resimli kısa cuma mesajları paylaşabilir, onlara da dua ettiğinizi güzel sözlü cuma mesajları ile hatırlatabilirsiniz.

RESİMLİ KISA CUMA MESAJLARI (GÜZEL SÖZLÜ CUMA MESAJLARI)

“Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çokça salâtü selâm getiriniz; zira sizin salâtü selamlarınız bana sunulur.”

Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez (Secde S. 17.Ayet) Rabbimin müjdeleri nasip olsun hepimize. Hayırlı cumalar.

Gözlerinizin sadece güzellikleri göreceği bir gün olsun. Hayırlı cumalar

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

"Allah"ım! Gece ve gündüzün getirdiklerinin şerrinden, rüzgârın ve zamanın getirdiği kötülüklerden sana sığınırız” Hayırlı Cumalar.

Allah'ım... Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat... Hayırlı Cumalar...

Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Ettiğiniz her dua derdinize deva, sağlığınıza şifa, gözünüze nur, gönlünüze huzur, Ailenize ve sevdiklerinize huzur getirsin. Hayırlı cumalar…

Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevlam’ın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.

Her yerde olmak gibi bir duan varsa gönüllere gir. Çünkü sevenler sevdiklerini gönüllerde taşır. Hayırlı cumalar.

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Bunlar, ALLAH'a ve Ahiret gününe inanırlar, iyiliği emreder, kötülükten menederler ve hayr'larda yarışırlar. İşte bunlar iyi kimselerdendir. (Al-i İmran Suresi 3/114) Hayırlı Cumalar

Ya Rabbi! Son nefesimizde bizleri iman-ı kâmilden ayırma! Bizlere ölüm acısı çektirme, kabir azabı yaşatma Allah"ım! Hayırlı Cumalar.

Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran Rabbim hakkımızda en hayırlı kilitleri aç. Cuma akşamınız bayram tadında olsun inşallah. Hayırlı Cumalar!

Ya Rabbi! Çabamızı karşılıksız bırakma, günahlarımızı bağışla, ibadetimizi en güzel şekilde yerine getirmemizi sağla. Hayırlı Cumalar.

Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...

“Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.” Hayırlı cumalar | İnşirâh Sûresi, 5. Ayet

Ümmetin, milletin Cuma'sı hayırlara vesile olsun. Allah, namaz ve dualarımızı yüce katında makbul kılsın. Hasta kullarına şifa buyursun. Zordaki kullarını selâmete ulaştırsın. Bizi görünür, görünmez her sıkıntıdan kurtarsın ve korusun.Hayırlı cumalar

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sâyesinde Allah’dan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın.” (Ebû Dâvûd, Cihâd 70)

Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla “Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitab’ı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah’a mahsustur.” (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle.

"Dün geçti yarın da henüz gelmedi. Dün için yapacak bir şey yok. Yarına sağ çıkacağımız belli değil. Bugün Cuma kıymetini bil.."Gözlerinizin sadece güzellikleri göreceği bir gün olsun. Hayırlı cumalar

Peygamberimizin sözlerinden Hadisli Cuma günü mesajları

En güzel Mevlana cuma sözleri resimli mesajlar

Resimli Ayetli Arapça cuma mesajları: Duygusal ağlatan cuma mesajları

Dualı ve resimli cuma mesajları 2020! Cuma mesajları kısa ve öz

Net resimli ve kalpli cuma mesajları 2020

En güzel hadisli ve resimli cuma mesajları yeni yazılı

Cuma mesajları kısa ve öz 2020: Cuma mesajları resimli paylaş Whatsapp

Cuma ile ilgili güzel sözler: Günaydınlı cuma mesajları!