1 Mayıs 2024 Çarşamba / 23 Sevval 1445

15 Nisan 2021 sonuçları açıklandı! Perşembe dizilerinin reyting sıralaması

15 Nisan 2021 Perşembe günü yayınlanan dizi ve haberlerin Total reyting sonuçları açıklandı. Perşembe akşamı diziseverleri ekran başına kilitleyen diziler ve programlar, bu hafta da reytinglerde yarıştı. Günlük olarak yayınlanan ve Total reyting sonuçları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Peki Perşembe reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve dizi birinci oldu? İşte 15 Nisan 2021 reyting sonuçları...

16 Nisan 2021 Cuma 10:27 - Güncelleme:
15 Nisan 2021 sonuçları açıklandı! Perşembe dizilerinin reyting sıralaması

15 Nisan reyting sonuçları açıklandı. Atv'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova ve Kanal D'de 2. bölümü yayınlanan Camdaki Kız dizisi büyük ilgi gördü. Dün akşamki yarışta Bir Zamanlar Kıbrıs, Camdaki Kız, Alev Alev, Akrep, Bir Zamanlar Çukurova ve FOX Tv'de Mucize Doktor dizileri ekrana geldi. Yayınlanan dizilerin reyting yarışına haber bültenleri ve yarışma programları da katıldı. Peki reyting zirvesinde kim var? İşte Perşembe dizilerinin reyting sıralaması.

15 Nisan 2021 Reyting sonuçlarına göre; dün akşam yayınlanan dizi ve programlar arasında en çok izlenen yapımlar belli oldu. Perşembe reytinglerinde; Tv8'de Survivor, TRT 1'de Bir Zamanlar Kıbrıs, Kanal D'de yeni dizi Camdaki Kız, Show Tv'de Alev Alev, Star'da Akrep, Atv'de Bir Zamanlar Çukurova ve FOX Tv'de Mucize Doktor dizisi kıyasıya mücadele verdi. Reyting ölçümleri ile dün akşam en çok hangi dizi veya programın izlendiği belli oluyor. Peki, dün gece yayınlanan dizi ve programlar arasında hangisi birinci oldu? İşte 15 Nisan 2021 Reyting sonuçları.

15 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

15 Nisan 2021 Perşembe günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total izleyici grubunda birinciliği Bir Zamanlar Çukurova, ikinciliği Esra Erol'da, üçüncülüğü Camdaki Kız aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Camdaki Kız, ikinci sırada Bir Zamanlar Çukurova, Üçüncü Sırada Bir Zamanlar Kıbrıs yer aldı.

TOTAL İLK 5 PROGRAM

1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV

2 ESRA EROL'DA ATV

3 CAMDAKI KIZ KANAL D

4 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV

5 HAVA DURUMU ATV

AB İLK 5 PROGRAM

1 CAMDAKI KIZ KANAL D

2 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV

3 BIR ZAMANLAR KIBRIS TRT 1

4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

5 MUCIZE DOKTOR FOX

Camdaki Kız 2. bölüm full izle!

Sefirin Kızı 49. bölüm fragmanı yayınlandı! Halise, Mavi'ye ilaç veriyor

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm full izle!

Mucize Doktor 58. bölüm full izle!

Masumiyet 8.bölüm izle tek parça!

Alev Alev son bölüm izle (23.bölüm)