25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ada Masalı 1. bölüm izle! Ada Masalı 1. bölüm full izle (Ada Masalı ilk bölüm)

Ada Masalı 1. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un rol aldığı Star Tv'nin yeni dizisi Ada Masalı, ilk bölümüyle salı günü izleyici ile buluştu. Ay Yapım'ın yeni yaz dizisi Ada Masalı'nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. Ada Masalı 1. bölüm izlemek için haberimizdeki Ada Masalı ilk bölüm izleme linkine tıklayın. Star Tv Ada Masalı 1. bölüm full izle!

15 Haziran 2021 Salı 20:00 - Güncelleme:
Ada Masalı 1. bölüm izle! Ada Masalı 1. bölüm full izle (Ada Masalı ilk bölüm)

Star'ın yen dizisi Ada Masalı, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı, romantik ve keyifli bir hikayeyle izleyicinin beğenisine sunulacak. Şehirli, başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz'ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası'nda kesişen yollarını konu alan Ada Masalı 1. bölüm izleme sayfasına haberimizden ulaşabilirsiniz. Ada Masalı ilk bölüm izle Star Tv Ada Masalı 1. bölüm full izle!

ADA MASALI 1. BÖLÜM İZLE!

Ada Masalı, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz'ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor.

ADA MASALI 1. BÖLÜM KONUSU

Haziran, ne zamandır hayalini kurduğu Tokyo'daki pozisyon için patronu Doygun'la görüşmeye gider. Ancak hayalindeki terfiyi almak için patronuna bir konuda yardım etmesi gerekecektir: Kırlangıç Adası'na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada'nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmalıdır.

Haziran, bahsedilen araziye gittiğinde Poyraz'la tanışır. Poyraz onu turist kafilesiyle beraber fabrikadan atmaya çalışır. Daha ilk andan birbirlerine gıcık olurlar. Bu sırada Haziran patronun ihtiyacı olan bilgiye ulaşır. Çok sevdiği İstanbul'a dönmek için sabırsızlanırken yıllardır görmediği teyzesiyle karşılaşır.

Vapuru da kaçırınca mecburen Ada'da kalırlar. Ne olduğunu anlayamadan kendisini Poyraz'la dans yarışmasında dans ederken bulan Haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir.

Dahası istemeden zarar verdiği kişinin Poyraz olduğunu anlar. Neden olduğu zararı düzeltmeyi kafasına koyan Haziran, Poyraz'a bir teklifle gider.

Ay Yapım'ın yeni yaz dizisi Ada Masalı'nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. Ada Masalı, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz'ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor.

15 Haziran 2021 Salı reyting sonuçları: Baht Oyunu, EDHO, Ada Masalı reyting sıralaması

Ada Masalı oyuncuları kimler? Ada Masalı ne zaman başlıyor?

Baht Oyunu 1. bölüm İzle (ilk bölüm)

Sen Çal Kapımı 41. bölüm full izle!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabı daha dizi oluyor! Kral Kaybederse ne zaman, hangi kanalda yayınlacak?

Cam Tavanlar 2. bölüm izle!

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i doktor hanıma gidiyor! Kırmızı Oda 42. bölüm fragmanı yayınlandı!