26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Çukur 107. son bölüm izle Puhu Tv! Çukur 107. bölüm full izle!

Çukur 107. bölümü izleyenlerin karşısına çıktı. Çukur 107. Bölümünde (4.sezon 15. bölüm) Akın ve Yamaç, Selim için karşı saldırıya geçer. Yamaç, Cengiz Erdenet'in yolunu keser. Panikle arabadan çıkan Cengiz, bindiği taksi şoförünün Cumali olduğundan habersizdir. Yamaç, Cengiz Erdenet'i kaçırır. Çukur 107. bölüm izlemek için aşağıdaki linklerden Show Tv ve Puhu Tv sayfalarına ulaşabilirsiniz. Çukur 107. bölüm full izle!

14 Aralık 2020 Pazartesi 20:45 - Güncelleme:
Çukur 107. son bölüm izle Puhu Tv! Çukur 107. bölüm full izle!

Çukur 107. bölüm Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. Çukur 107. bölüm izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Çukur son bölümde; Akın babasını Çağatay Erdenet'in tuzağına düşüren Cemil'den intikamını aldı. Cumali ise büyük bir sürprizle karşılaştı. Çukur 4. Sezon 15. Bölümünde; Uzun süredir Erdenetler ve Koçovalılar arasındaki savaşı uzaktan izleyen Kulkan harekete geçme fırsatı bulacak. Çukur 107. bölüm full izle Puhu Tv!

Çukur 107. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Selim'in ölüm haberini Koçovalı evine adeta ateş düşürdü. Babasının acısına dayanamayan Akın, zaman kaybetmeden saldırıya geçti. Çukur 107. son bölümü izlemek isteyenler aşağıdaki Show Tv, Puhu Tv linkleri üzerinden ulaşabilirler.

ÇUKUR 107. BÖLÜM İZLE (PUHU TV)

Çukur son bölüme (Çukur 4. Sezon 15. bölüm); Selim'in intikamını almak için Koçovalıların yaptığı saldırı damga vurdu. Koçovalılar, Çukur'a düşen ateşin intikamını alırken hiç ummadıkları bir sürprizle karşılaşacaklar...

ÇUKUR 107. BÖLÜM İZLE (SHOW TV)

ÇUKUR 107. BÖLÜM ÖZETİ

Çukur 107. bölümde; Yamaç’ın Cengiz’in fabrikalarını patlatması intikam için atacağı adımların ilki olacak.

Çukur 107. Bölümünde Yamaç, Cengiz Erdenet'in yolunu kesti. Çukurlu gençler arabanın tekerlerini patlatırken Yamaç bu sefer kaç tane ilaç fabrikasının olduğunu sordu. Panikle arabadan çıkan Cengiz bindiği taksiyi sürenin Cumali'nin ta kendisi olduğundan habersizdi.

Yamaç, Cengiz Erdenet'i kaçırır. Yamaç, kaçırdığı Cengiz Erdenet'i kuş uçmaz kervan geçmez bir yere bıraktı. Çağatay'ın yerini öğrenmeye çalışan Yamaç, Cengiz'in ayakkabılarını ve ceketini aldıktan sonra yanından ayrıldı.

Çukur 107. Bölümünde Cumali uzun çabalardan sonra Selim'in nasıl öldürüldüğüne dair ilk ipucunu buldu. Selim ile Cemil'in tanıştığı gazinoya giden Cumali, burada Cemil ile karşılaştı. Cemil, Selim'in öldürülmesinde hiç suçu yokmuş gibi rol yaptı.

Cemil, Cumali'yi Çağatay Erdenet'in olduğunu öne sürdüğü depoya getirdi. Cemil Cumali'ye arkasından silah doğrultsa da bunu tahmin eden Cumali önceden önlemini almıştı. Akın da kendi silahını Cemil'in başına dayadı.

Çukur 107. Bölümünde Yamaç'ı takip ettiren Kulkan, Yamaç'ın evden ayrılmasından sonra harekete geçti. Kulkan başına bir poşet geçirerek kaçırdığı Nehir'i Erdenetler'in yalısına getirdi. Nehir'in de Yamaç'tan hamile olduğunu öğrenen Cengiz'in keyfi yerine gelirken, Nehir ve Efsun birbirlerini teselli ettiler.

Cengiz Erdenet fabrika müdürlerini yataktan kaldırtarak yanına getirtti. Cengiz Erdenet'in öfkesi yüzünden okunurken toplantı sonrasında konuştuğu Efsun'a da Yamaçla olan ilişkisi nedeniyle yüklendi.

Efsun’un Erdenetler'in elinde olduğundan habersiz Yamaç, Nehir’in güvenliğini sağlamaya çalışacak.

Koçovalılar'ın Selim’in intikamını almak için yapacakları ilk saldırı nefesleri kesti.

Çukur 107. Bölümünde Yamaç, Cengiz ile işi bittikten sonra eve döndü. Sultan Hanım, Selim'in son anlarını Yamaç'a sordu. Ana oğul, Selim ve İdris'i yad ettiler.

Uzun süredir Erdenetler ve Koçovalılar arasındaki savaşı uzaktan izleyen Kulkan harekete geçme fırsatı bulur.

Çukur yeni bölümüyle Pazartesi akşamı 20.00'de Show TV'de!

ÇUKUR BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur dizisinin bir önceki bölümünde; Çağatay Erdenet'in Selim'i öldürmesinin ardından Yamaç intikam ateşiyle savaşını başlattı! Erdenetlere ait fabrikaları Cengiz'in gözü önünde havaya uçuran Yamaç tekrar Çukur'un gücünü gösterdi!

Koçovalılar kaybettikleri oğullarının yasını tutarken Çukur onları yalnız bırakmayacak ve Selim’in cenazesinde duygu yüklü anlar yaşandı. Cenaze sonrasında evde olan Koçovalı ailesi acısını birlikte yaşadı. Selim'in sazını alan Yamaç türkü söylemeye başlarken Sultan ve Akın gizlediği acıyı daha fazla tutamadı...

Selim'in yokuluğunun acısını yaşayan Cumali yaşadığı anları tekrar hatırladı. Kahraman ile Yamaç'ın birlikte masaya geldiği sahnede Koçovalı ailesinin mutlu tablosu tekrar canlandı. Cumali'nin duygu dolu anları izleyenleri derinden etkiledi.

Ogeday’ın geri dönmesi ile bir anda elindeki büyük kozu kaybeden Çağatay ise kendisini Cengiz’in hedef tahtasında bulacak, işleri lehine çevirmenin yollarını arayacaktır.

Koçovalı ailesi Selim’in kaybıyla yüzleşmeye çalışırken abisinin intikamını almaya yemin eden Yamaç, Cengiz’e hiç beklemediği bir darbe indirecek. Yamaç, işe Cengiz'in fabrikalarını patlamakla başladı.

Sefirin Kızı 32. bölüm izle Puhu Tv!

Uyanış Büyük Selçuklu 12. bölüm izle!

Yasak Elma 89. bölüm izle!

Ramo 24. bölüm izle!

Arıza 14. son bölüm izle!

Kırmızı Oda 15. son bölüm izle!

Kefaret 4. bölüm izle!