16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Çukur 117.bölüm full izle! Çukur 117. son bölüm izle Puhu Tv (Çukur 4.Sezon 25.Bölüm)

Çukur 117. bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıktı. 22 Şubat 2021 Pazartesi alşamı ekranlara gelen Çukur 117. bölüme Yamaç ve Efsun'un karşılaşması nefesleri kesti. Çukur 117. bölümde (4.Sezon 25. Bölüm); Yamaç, amcasının abisi Cumali'ye yaptıklarını öğrenir. Amcasının gerçek yüzünü gören Yamaç, ne yapacak? Öte yandan Yamaç'ın Kulkan'ı bulup intikam aldığı anlar 4.sezon 25. bölüme damga vurdu. Çukur 117. bölüm full izle Puhu Tv!

22 Şubat 2021 Pazartesi 20:48 - Güncelleme:
Çukur 117.bölüm full izle! Çukur 117. son bölüm izle Puhu Tv (Çukur 4.Sezon 25.Bölüm)

Çukur 4. sezon 25. bölümde yaşananlar izleyenleri derinden etkiledi. Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'un yayınlanan son bölümünde; Yamaç artık çok değişmiştir. Cumali onun kendi yanında yer almayacağını düşünerek mahalleyi terk etmeye karar verir. Öte yandan Yamaç'ın Efsun ile karşılştığı anlar ise büyük heyecan uyandırdı. Çukur 117. son bölümü Puhu Tv veya Show Tv'den full izlemek isteyenler için Çukur (4.Sezon 25.Bölüm) 117. bölüm tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

Çukur dizisinin 4.sezon 25. bölümü Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. Yamaç, amcasının annesini sevdiğini öğrenecek mi? Çukur 117. bölümü full izlemek isteyenler aşağıdaki Show Tv, Puhu Tv linkleri üzerinden ulaşabilirler.

ÇUKUR 117. SON BÖLÜM FULL İZLE (SHOW TV)

ÇUKUR 117. BÖLÜM İZLE PUHU TV!

Çukur dizisinin bu hafta yayınlanan 4. sezon 25. bölümünde heyecan verici gelişmeler yaşandı. Aksiyonun hız kesmediği dizinin yeni bölümünde Yamaç Kulkan'ı bulur ve intikamını almaya başlar.

ÇUKUR 4. SEZON 25. BÖLÜM ÖZETİ (ÇUKUR 117. BÖLÜM)

Çukur 117. bölümde Yamaç'ın annesiyle kavuşmasında yaşanan duygusal anlar Çukur son bölüme damga vurdu.

Yamaç'ın yaşadıklarını öğrenen Vartolu, Kulkan'ı bulmak için harekete geçecek.

Vartolu'nun niyetini öğrenen Amca kendi kozunu kullanarak herkesi şaşırtacak bir hamlede bulunacak.

Çukur'da olanları kendi gözleriyle gören Yamaç'ın Sultan'la yaşadığı yüzleşme izleyenleri üzdü.

Yamaç, duygu dolu anların sonunda Amca'nın evde yarattığı değişime şahit olacak.

Çukur 4. Sezon 25. Bölümünde (117. Bölüm) Amca akşamın ilerlemesiyle odasına çekildi ve duvarında asılı olan Sultan Hanım'ın resmini izledi.

Çukur 4. Sezon 25. Bölümünde (117. Bölüm) Yamaç'ın Amca'nın tarafında yer alacağını düşünen Cumali, verdiği sürpriz kararla büyük bir adım atmak için harekete geçecek.

Yamaç Vartolu'nun da yardımıyla kendisi ve Efsun'a yapmadığını bırakmayan Kulkan'ı yakalamayı başardı. Yamaç Kulkan'dan Efsun'un yerini öğrendi.

Günden güne kendi sonuna yaklaştığını fark eden Kulkan, hayatını kurtarmak için sürpriz bir isimden yardım isteyecek.

Her şeyden habersiz olan Efsun ise çocuğu için bir fedakarlık daha yaparken, Yamaç ve Efsun'un karşılaşması nefesleri kesti.

Efsun'un yemeğe gittiği yere gelen Yamaç hiç zaman kaybetmeden içeri girdi. Yamaç yıllar sonra ilk kez Efsun'la tekrar bir araya gelme şansı yakaladı.

Çukur yeni bölümüyle Pazartesi akşamı 20.00'de Show TV'de!

22 Şubat 2021 reyting sonuçları açıklandı!

Uyanış Büyük Selçuklu 22. bölüm izle!

Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon oyuncuları

Maraşlı 7. bölüm izle tek parça!

Sefirin Kızı 41. son bölüm izle Puhu Tv!

Yasak Elma 99.bölüm izle!