19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

EDHO 183. son bölüm tek parça izle! EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. bölüm full izle!

EDHO (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) 183. bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. EDHO son bölümde Çakırbeyliler, Alparslan'ı vuran kişinin peşine düşer. 'Benim ciğerime göz diktiler' diyen Kimsesiz Doğan, sokaklardaki tüm kimsesizleri İshak'ın izini bulmaya çağırır. Meydanlara geri dönen İlyas ise silahını düşmanlarına doğrultup korkusuzca ateşler. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. bölüm full izlemek için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz. EDHO 183. son bölüm tek parça izle!

23 Şubat 2021 Salı 20:51 - Güncelleme:
EDHO 183. son bölüm tek parça izle! EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. bölüm full izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. bölümüyle Atv izleyicisini karşısına çıktı. Atv'de yayınlanan fenomen dizi EDHO son bölümde İshak'ın "Ben Çakırbeylileri elleri cebindeyken vuracağım. Elleri silahındayken değil!" sözleri dikkat çekti. İshak'ın planı ne? Alparslan ölecek mi? İşte EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. bölüm full izleme sayfası.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. bölümüyle Salı akşamı ekranlara geldi. EDHO son bölüme, bütün hışmıyla düşmanlarının karşısına çıkan İlyas'ın "Zaafı olan herkes ölür" sözleri damga vurdu. Hızır Çakırbeyli, Alparslan'ı vuran tetikçinin peşine düşer. Bu sırada İshak da Çakırbeylileri bitirmek için en rahat zamanlarını kollamaktadır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. bölüm izleyemeyenler EDHO 183. son bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirler.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 183. BÖLÜM FULL İZLE (EDHO SON BÖLÜM ATV)

EDHO 183. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. bölümde; Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'yi şebekenin elinden kurtarmanın sevincini yaşayamadan, yeğeni Alpaslan'ın canının derdine düşer.

Kendi mekanlarında, dostlarının arasında suikaste uğrayan Alpaslan, hastanede yaşam savaşı verir. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Hızır Çakırbeyli tüm ailesini ve dostlarını bir araya toplayarak iz bulmalarını ister.

EDHO son bölümde Hızır Çakırbeyli'nin bu isteğine en hızlı yanıtı ise kimsesizlerin babası Doğan verir. Alpaslan'a yapılan suikastin arkasındaki isme ulaşan Kimsesiz Doğan, okları kontrgerilla İshak'a çevirir. "Benim ciğerime göz diktiler" diyen Kimsesiz Doğan, sokaklardaki tüm kimsesizleri İshak'ın izini bulmaya çağırır.

Doğan Baba'nın bulduğu adreslere tek tek baskınlar yapan İlyas Çakırbeyli, yeğeni Alpaslan'ın intikamını almak için gözünü karartır. İlyas Çakırbeyli ise uzun zaman sonra çatışmaya girer. Düşmanlarını bir bir öldüren İlyas, yeğeni için kahrolur.

Tüm aile perişan halde Alpaslan'dan gelecek haberi beklerken, Ceylan Çakırbeyli'nin tek duası ise Alpaslan'ın ölmemesidir.

Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik ( Ceylan), Ali Sürmeli ( Doğan), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Pelin Akil Altan (Bahar), Engin Benli (Yaman), Sabiye Tozan (Hayriye Çakırbeyli) gibi yıldız isimlerin kadroda yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 183. bölümünde heycan ve aksiyon dolu sahnelerle izleyenlerin beğenisini kazandı.

23 Şubat 2021 reyting sonuçları açıklandı!

Maraşlı 7. bölüm izle!

Hekimoğlu 38. bölüm izle tek parça!

Yasak Elma 99. son bölüm tek parça izle!

Çukur 117. son bölüm izle Puhu Tv (4.Sezon 25.Bölüm)

Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölüm izle!

Sefirin Kızı 41. son bölüm izle Puhu Tv!