26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kağıt Ev 1. bölüm full izle! (ilk bölüm) Kağıt Ev 1. bölüm izle PuhuTv!

Kağıt Ev dizisi ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu, yapımını ise 03 Medya üstlendiği Kağıt Ev dizisinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş ve Can Nergis gibi başarılı isimler yer alıyor. İlk bölümü yayınlanan Kağıt Ev 1. bölümü izlemek isteyenler için PuhuTv Kağıt Ev 1. bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor.

19 Nisan 2021 Pazartesi 23:57 - Güncelleme:
Kağıt Ev 1. bölüm full izle! (ilk bölüm) Kağıt Ev 1. bölüm izle PuhuTv!

Kağıt Ev dizisi 1. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Star Tv ekranlarında başlayan yeni dizi O3 Medya tarafından yapılıyor. Şenol Sönmez'in yönettiği, yapımcılığını ise Saner Ayar'ın üstlendiği Kağıt Ev işlk bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Kağıt Ev 1. bölüm izlemek için PuhuTv sayfasına haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz. Star Tv Kağıt Ev 1. bölüm full izle (ilk bölüm)

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrollerinde olduğu Kağıt Ev dizisi, Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Dizide Erdal Beşikçioğlu, bir Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanını, Nur Fettahoğlu ise başarılı bir avukatı canlandırıyor. Kağıt Ev dizisinin ilk bölümünü izlemek için haberimizdeki Puhu Tv bağlantısına tıklayın.

KAĞIT EV 1. BÖLÜM FULL İZLE!

KAĞIT EV 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


KAĞIT EV KONUSU

Fırtına ailesinin, 3 çocuklarıyla sürdürdükleri mutlu aile hayatı, bir günde yerle bir olur. Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, uzun zamandır yayınlarına katıldığı 'Suçlu Peşinde' programının yapımcısı Azra İnce'nin cazibesine yenik düşer ve karısı Aylin'i aldatır. Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ve 3 çocuğu arasında koştururken, bu ihaneti farketmez bile.

Fakat 16 yaşındaki kızları Cemre, ihaneti yakalar. Ancak şüpheleri onu yanlış kadına götürür. Yıllardır evlerinde çalışan Gülsüm'ün kızı İnci'yi hedefe koyar. Aile tarafından burslu okutulan İnci, Cemre'nin hışmına uğrar ve yaptıkları kavgada ölür.

Ortadan kaybolan kızını arayan Gülsüm'ün tek sığınağı, Fırtına ailesidir. İnci'yi göz yaşları içinde arayan bir diğer kişi de ailenin büyük oğlu Mert'tir. Çünkü İnci, Mert'in herkesten gizlediği sevgilisidir.

Fırtına ailesi vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde sınanırken, Cihan'a tutkuyla bağlanan Azra da, zamanla bir öldüren cazibe figürüne dönüşecektir.

Kağıt ev dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte oyuncu kadrosu ve konusu

KAĞIT EV OYUNCULARI

Erdal Beşikçioğlu (Cihan Fırtına)

Nur Fettahoğlu (Aylin Fırtına)

Can Nergis (Bülent)

Tuvana Türkay (Azra)

Nihal Koldaş (Gülsüm)

Yaşar Uzel (Halil)

Nejat Uygur (Mert Fırtına)

19 Nisan 2021 Reyting sonuçları: Pazartesi reyting zirvesinde kim var?

Çukur 125.Bölüm izle PuhuTv! (Çukur 4.Sezon 33.bölüm full izle)

Camdaki Kız 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Maraşlı 14. bölüm izle tek parça!

Uyanış Büyük Selçuklu bu hafta var mı?

Yasak Elma 107. son bölüm full izle FOX Tv!