27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Uyanış Büyük Selçuklu 29. yeni bölüm ne zaman? Uyanış Büyük Selçuklu bu hafta var mı?

Uyanış Büyük Selçuklu bu hafta var mı? sorusunun cevabı, diziyi takip edenler tarafından merak edildi. TRT 1'de ekrana gelen dizinin başrollerinde Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Ekin Koç, Leyla Lydia Tuğutlu, İlker Kızmaz, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant ve Sevda Erginci gibi isimler yer alıyor. Dizi ekibinden bu akşam yayınlanması beklenen Uyanış Büyük Selçuklu ile ilgili açıklama geldi. Buna göre Uyanış Büyük Selçuklu 29. yeni bölüm ne zaman? İşte yapılan açıklama

19 Nisan 2021 Pazartesi 12:44 - Güncelleme:
Uyanış Büyük Selçuklu 29. yeni bölüm ne zaman? Uyanış Büyük Selçuklu bu hafta var mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisini izleyenler, bu hafta yayınlanması beklenen fakat ertelenen bölüm ile ilgili araştırmaya koyuldu. Dizilerin art arda durdurulması sonrası diziyi takip edenler "Uyanış Büyük Selçuklu bu hafta var mı? Uyanış Selçuklu bugün var mı?" gibi sorulara yanıt aramaya başladı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizinin son bölümüne Melikşah'ın yıllar önce öldü sandığı Başulu'yu görmesi damga vurmuştu. Peki Uyanış Büyük Selçuklu 29. yeni bölüm ne zaman?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU BU HAFTA VAR MI?

TRT 1 yayın akışında "Uyanış Büyük Selçuklu" özel bölüm yer alırken 29. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Uyanış Büyük Selçuklu 29. bölüm fragmanı yayınlandı! Sencer, Hasan Sabbah'ı vuruyor...

Uyanış Büyük Selçuk'nun 29. Bölümü öncesi duyuru yapıldı. Yapımcı Emre Konuk Twitter hesabından, 'Kıymetli ekibimizin sağlığını dikkatle muhafaza edebilmek için değerli izleyicilerimizden bir hafta müsaade istiyoruz' açıklaması yaptı.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

TRT 1'de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu'nun son bölümüne; kendisine söylenen yalanı öğrenen Melikşah'ın öfke içerisinde hesap sorması damga vurdu.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ekrana gelen son bölümü izleyici tarafından ilgiyle takip edildi.

Uyanış Selçuklu dizisinin öncekş bölümünde Başulu, Melikşah'ın karşısına gelmişti. Başulu mecbur kalıp yüzündeki peçeyi indirince uzun yıllar sonra ilk kez Başulu ve Melikşah, birbirlerinin yüzünü görmüşler ve sır açılmıştı!

Yıllar önce bu sırrı tertipleyen ve Melikşah'ın tahta çıkmasını sağlayan Nizamülmülk, sultana yalan söylediği için nasıl bir hükümle karşılaşacaktır?

Zengin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun , Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu her hafta Pazartesi akşamları yeni bölümleriyşe TRT 1 ekranlarında yayımlanıyor.

Camdaki Kız 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Sefirin kızı hangi güne alındı?

Kağıt Ev 1. bölüm full izle PuhuTv! (ilk bölüm)

Teşkilat 7. bölüm full izle!

Maraşlı 14. bölüm izle tek parça!

Çukur 125.Bölüm izle PuhuTv! (Çukur 4.Sezon 33.bölüm full izle)

Yasak Elma 107. bölüm izle!

Sen Çal Kapımı sezon finali izle (39. bölüm)

Camdaki kız dizisindeki Muzo kimdir?