19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sen Çal Kapımı sezon finali izle! Sen Çal Kapımı 39. bölüm full izle!

Sen Çal Kapımı 39. bölümüyle ekranlara ara verdi. Yeni sezona kadar bir süre yayınlanmayacak olan Sen Çal Kapımı sezon finalinde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Sen Çal Kapımı son bölüm izleyenleri şaşırtan olaylara sahne oldu. Sen Çal Kapımı sezon finalinde Serkan ve Eda'nın karavan macerasında başlarına gelen olay, Serkan'ın sırrının ortaya çıkmasına neden olacak. İşte kaçıranlar için Sen Çal Kapımı 39. bölüm full izleme linki. Sen Çal Kapımı son bölüm izle (sezon finali)

18 Nisan 2021 Pazar 11:07 - Güncelleme:
Sen Çal Kapımı sezon finali izle! Sen Çal Kapımı 39. bölüm full izle!

Sen Çal Kapımı 39. bölümüyle Cumartesi akşamı FOX Tv ekranlarında yayınlandı. Sen Çal Kapımı 39. bölümyle sezon finali yaparak ekranlara ara verdi. Sen Çal Kapımı son bölümde Serkan, oyunculuk deneyimiyle tanışıyor. Eda ise şüphelerini haklı çıkaracak bir kanıta ulaşıyor. Serkan'ın beyin tomografisini bulan Eda gerçeği öğrenecek mi? İşte Sen Çal Kapımı son bölüm full izleme sayfası ve sezon finalinde yaşananlar...

SEN ÇAL KAPIMI 39. BÖLÜM FULL İZLE

Sen Çal Kapımı dizisinin yayın gününde Savaşçı dizisinin yeni sezonunun başlamasının hemen sonrasında izleyicisiyle buluştu. Yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, 39. yeni bölümüyle sezon finali yaptı.

SEN ÇAL KAPIMI 39. SON BÖLÜM ÖZETİ

FOX Tv ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Yayın saatinden geç bir saatte (22.45) yayınlanan dizinin takipçileri gece boyunca Sen Çal Kapımı sezon finalini izlediler.

Sen Çal Kapımı son bölümde Eda ve Serkan yaşadıkları tehlikeye rağmen dilek kutusunda şanslarını denemeye devam ederler.

Serkan hastalığından bahsetmeden hayatın tadını çıkartmak isterken kimse ondaki bu değişikliğe bir anlam verememektedir.

Serkan ve Eda sarı karavanlarında farklı bir yaşam tarzı deneyimlerler. Serkan'ın bu beklenmedik kararları Eda'nın da aklını karıştırmaktadır.

Hayallerindeki karavanda sevdiği adamla hayatı dolu dolu yaşarken onları bekleyen tehlikenin farkında değildir.

Başlarına gelen son olay Serkan'ın sırrının ortaya çıkmasına neden olacak mıdır?

SEN ÇAL KAPIMI YENİ SEZON NE ZAMAN?

Bu akşam 39. yeni bölümüyle ilk sezon finalini yapan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonuna Eylül ayında başlaması bekleniyor. Dizinin yayıncısı Fox TV, #YenidenBulaşacağız etiketiyle yeni sezonun müjdesini verdi.

17 Nisan 2021 Reyting sonuçları açıklandı! İşte Cumartesi reyting sıralaması

Camdaki Kız 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Sefirin Kızı yeni bölümde neler olacak? Sefirin Kızı 49. Bölüm Fragmanı

Teşkilat 7. bölüm full izle!

Son Yaz 16. bölüm full izle!

Alev Alev 23. bölüm full izle Puhu Tv!

Kardeşlerim 9.bölüm izle!