26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kardeşlerim 9.bölüm izle! Kardeşlerim 9. bölüm full izle tek parça!

Kardeşlerim dizisi 9. bölümüyle Cumartesi akşamı Atv'de ekrana geldi. Dizinin sona ermesinin ardından Kardeşlerim 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Kardeşlerim 9.bölümde tedavi altında tutulmaya başlayan Orhan ölüm kalım savaşı verirken, büyük bir telaşa kapılan Şengül, çocukları dışarı atar. Çocuklar amcalarına bir şey olacak korkusu yaşarken bir de sokakta kalınca, çaresiz İstanbul'u terk etmeye karar verirler. Peki son bölümde neler yaşandı? İşte Kardeşlerim 9. bölüm full izleme linki.

18 Nisan 2021 Pazar 12:17 - Güncelleme:
Kardeşlerim 9.bölüm izle! Kardeşlerim 9. bölüm full izle tek parça!

Kardeşlerim 9. bölüm izleyenleriyle buluştu. Her hafta Cumartesi akşamı Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim 9. bölümde; dizisinde tedavi altında tutulmaya başlayan Orhan ölüm kalım savaşı verirken, büyük bir telaşa kapılan Şengül ortalığı tozu dumana katar. Çocukları kaldığı yerden kovan Şengül'ün yaptıkları, izleyenlerin tepkisine neden oldu. Öte yandan Ömer'in vereceği kritik karar ise kardeşlerin kaderini etkileyecektir. İşte Kardeşlerim 9. bölüm full izleme linki ve yeni bölüm fragmanı. Kardeşlerim 9. bölüm full izle tek parça!

KARDEŞLERİM 9. BÖLÜM İZLE YOUTUBE

Yönetmen koltuğunda Serkan Birinci'nin oturduğu, Gül Abus Semerci'nin de senaryosunu yazdığı Kardeşlerim dizisinin 9. bölümü, izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Cumartesi akşamı Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim son bölümde, arbede esnasında ağır darbe alan Orhan'ın durumu ciddiyetini korurken, yengeleri Şengül'ün çocukları dışarı atması izleyenleri kızdırdı. Dizinin bitmesinin ardından Kardeşlerim 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kardeşlerim 9. bölümde yaşananlar...

Kardeşlerim 10. bölüm fragmanı yayınlandı!

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un paylaştığı Kardeşlerim dizisi, herkese ve yaşanan her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.

KARDEŞLERİM 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeşlerim dizisinde tedavi altında tutulmaya başlayan Orhan ölüm kalım savaşı verirken, büyük bir telaşa kapılan Şengül ortalığı tozu dumana katar. Hiç hesapta olmayan bir kararla Şengül tarafından yaşadıkları yerden kovulan çocuklar zorlu bir imtihandan daha geçerler.

Hastaneye kaldırılan Orhan'ın durumu kritiktir. Kocasını kaybetme korkusuyla deliye dönen Şengül, olanların suçunu çocuklara atar ve onları evden kovar. Berk, gözaltına alınır.

Çocuklar amcalarına bir şey olacak korkusu yaşarken bir de sokakta kalınca, çaresiz İstanbul'u terk etmeye karar verirler.

Akif ise Berk'i kurtarmak için bir plan peşindedir. Kadir'i ikna edemeyeceğini bildiğinden Ömer ile görüşmeye karar verir. Ömer'in vereceği karar kardeşlerin kaderini etkileyecektir.

Berk, gözaltına alınır. Çocuklar amcalarına bir şey olacak korkusu yaşarken bir de sokakta kalınca, çaresiz İstanbul'u terk etmeye karar verirler. Akif ise Berk'i kurtarmak için bir plan peşindedir.

Günden güne Asiye'den daha çok hoşlanan Doruk'tan sonunda beklenen itiraf gelir.

Asiye'de Doruk'un aşkına karşılık verecek midir?

Kardeşlerin İstanbul'u terk etme düşüncesi bu aşkı başlamadan bitirecek midir?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Ahu Yağtu (Suzan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Aylin Akpınar (Emel), Halit Özgür Sarı (Kadir), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye) gibi isimlerin oluşturduğu Kardeşlerim dizisi her Cumartesi akşamı Atv ekranlarında yayınlanıyor.

Camdaki Kız 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Teşkilat 7. bölüm full izle!

Sefirin Kızı yeni bölümde neler olacak? Sefirin Kızı 49. Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı 39. bölüm full izle (Sezon finali)

Kuzey Yıldızı 60. Bölüm full izle PuhuTv!

Ramo 40. final bölümü full izle Show Tv!

Son Yaz 16. bölüm full izle!