23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kuruluş Osman 35. bölüm izle!

Osman Bey'in 'Siz istemeseniz de her gün düşman kalesi basacağım!' sözleri Kuruluş Osman 35. bölüme damga vurdu. Kuruluş Osman 35. bölümde; Nikola'yı gafil avlayan Osman Bey, Bizans'a beklemedikleri bir darbe indirir. Flatyos ise en iyi adamlarını toplayarak Söğüt'e saldırı için yola çıkar. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Kuruluş Osman 35. bölüm izleyemeyenler için Kuruluş Osman son bölüm tek parça izleme linki.

25 Kasım 2020 Çarşamba 20:31 - Güncelleme:
Kuruluş Osman 35. bölüm izle!

Kuruluş Osman 35. bölümde; İnegöl'ü ele geçirmek amacındaki Yavlak Arslan ise Osman Bey'in tüm itirazlarına rağmen zaman kazanmak için Savcı Bey ve Dündar Bey'i elçi olarak Kulucahisar'a gönderir. Osman bey ise Söğüt'e gitmeye kararlıdır. Kuruluş Osman 35. bölüm izleyemeyenler için Kuruluş Osman son bölüm tek parça ve yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Kuruluş Osman 35. bölümde Filatyus adamlarıyla beraber Söğüt'e gitmektedir. Öte yandan Bala Hatun, Osman Bey tarafından Targun Hatun'u izlemekle görevlendirilirken, Aygül, Hazal Hatun'la yüzleşmek için fırsat kollamaktadır. İşte, kaçıranlar için Kuruluş Osman 35. bölüm izleme sayfası.

KURULUŞ OSMAN 35. BÖLÜM İZLE

Kuruluş Osman 35. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, zengin oyuncu kadrosu, çarpıcı olay örgüsü ve göz dolduran prodüksiyonuyla her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 36.bölüm fragmanı ekrana geldi.

KURULUŞ OSMAN 36. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Kuruluş Osman'ın haftaya Çarşamba ekrana gelecek olan 36. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Fragmanda Osman Bey Targun Hatunla evleneceğini ilan ediyor.

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrıı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 36. yeni bölümüyle 2 Aralık Çarşamba günü saat 20:00'da yayınlanacak.

KURULUŞ OSMAN 35. BÖLÜM ÖZETİ

Kuruluş Osman 35. bölümde; Zekice bir planla kaleye girerek Nikola'yı gafil avlayan Osman Bey, Bizans'a beklemedikleri bir darbe indirir. Flatyos, Osman Bey'in bu hamlesine cevaben en iyi adamlarını toplayarak Söğüt'e saldırı düzenlemek üzere harekete geçer.

İnegöl'ü ele geçirmek amacındaki Yavlak Arslan ise Osman Bey'in tüm itirazlarına rağmen zaman kazanmak için Savcı Bey ve Dündar Bey'i elçi olarak Kulucahisar'a gönderir.

Bala Hatun, Osman Bey tarafından Targun Hatun'u izlemekle görevlendirilirken, Aygül, Hazal Hatun'la yüzleşmek için fırsat kollamaktadır. Osman Bey, Söğüt'e yapılacak saldırıya engel olabilecek mi? Nikola ölecek mi? Savcı Bey ve Dündar Bey'i Kulucahisar Kalesi'nde ne bekliyor? Yavlak Arslan, İnegöl Kalesi'ni almayı başarabilecek mi? Bala Hatun, Targun Hatun'un sırrını çözebilecek mi? Sağlığı kötüye giden Ertuğrul Bey'in akıbeti ne olacak?

Uyanış Büyük Selçuklu 9. bölüm izle!

Sadakatsiz 8.bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm izle!

Hekimoğlu 26. bölüm izle!

Çukur 104. bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 11. bölüm izle!

Baraj 15. bölüm izle!