19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

EDHO 173. bölüm full izle Atv! EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm ATV ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölümünde Hızır'ın masadan kalkmasından memnun olmayan Alpaslan, amcasıyla iplerini koparacaktır. EDHO 173. bölümde Kendi yolunu çizerek adını aleme yazdırmaya hazır olan Alpaslan sonunda hapishanede Derman Korkmaz'la yüz yüze gelir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm full izle (EDHO 173. bölüm Atv izle)

24 Kasım 2020 Salı 20:30 - Güncelleme:
EDHO 173. bölüm full izle Atv! EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. EDHO 173. bölümde Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'ın hayatını kurmak için düşmanını masasına davet eder. Korkmazların masaya oturmasıyla masa kuralları gereği masadan kalktığını açıklayan Hızır Reis, başta dostları olmak üzere düşmanları Korkmazlara da ters köşe yapar. İşte kaçıranlar için EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm tek parça Atv izleme linki ve son bölüm özeti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölümde Hızır Reis, canından çok sevdiği Alpaslan için yerinden olmuştur. Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Pelin Akil ve Sabina Toziya'nın başrollerini paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanan son bölümünde Masadan kalkan Hızır'ı tepki olarak kendisinden uzaklaştıran Ceylan, bu hamlesiyle eşini Bahar Sincanlı'ya istemeden yaklaştırır. EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm tek parça izle!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 173. BÖLÜM İZLE (EDHO SON BÖLÜM İZLE ATV)

Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik ( Ceylan), Ali Sürmeli ( Doğan), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Pelin Akil Altan (Bahar), Engin Benli (Yaman), Sabiye Tozan (Hayriye Çakırbeyli) gibi yıldız isimlerin kadroda yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölümü ile izleyenlerini ekrana kilitledi.

EDHO 174. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 173. BÖLÜM (EDHO 173. BÖLÜM) ÖZETİ

EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölümde; Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'ın hayatını kurmak için düşmanını masasına davet eder. Korkmazların masaya oturmasıyla masa kuralları gereği masadan kalktığını açıklayan Hızır Reis, başta dostları olmak üzere düşmanları Korkmazlara da ters köşe yapar.

Hızır Reis'in bu hamlesinin ardından meydanın boşaldığını düşünen Korkmazlar da liderlik için mücadeleye hazırlanır. Masadan kalmasına rağmen tedbiri bırakmayarak hapishanedeki yeğeninin korumaya devam eden Hızır Çakırbeyli, tüm gücünü kullanır.

Hızır amcasının verdiği kararlardan memnun olmayan Alpaslan ise amcasıyla iplerini koparmaya hazırdır. Kendi yolunu çizerek adını aleme yazdırmaya hazır olan Alpaslan ise sonunda hapishanede Derman Korkmaz'la yüz yüze gelir.

EDHO 173. bölümde; Hızır Reis'in Korkmazlarla el sıkışmasını hazmedemeyen Ceylan ise eşiyle arasını açacak bir konuşma yapar. Hızır'ı kendisinden uzaklaştıran Ceylan, bu hamlesiyle eşini Bahar Sincanlı'ya istemeden yaklaştırır.

Hayatlarına Hızır'ı kelimenin tam anlamıyla kalbinden vurarak giren Bahar Sincanlı, Hızır Reis'in pusulasını şaşırtırken, Ceylan'ın da baş düşmanı olur.

Hızır Reis bir yandan yeğeninin hayatını kurtarmak için zor kararlar verirken bir yandan da kendisine söz geçiremez. Bahar Sincanlı ise çocukluk arkadaşı Ömür'e rağmen, Hızır Reis'in gönlünü çalmaktan bir an olsun vazgeçmez.

Kenan Işık iyileşti mi? İşte Kenan Işık'ın son durumu

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır Reis, canından çok sevdiği Alpaslan için düşmanı Yaman Korkmaz'la barış yapmaya razıdır. Alpaslan'ın Yaman'ı bıçaklamasının ardından hapse girmesi ise Yaman'ın abisi Derman'ın ekmeğine yağ sürer.

İçerde Alpaslan'ı bitirmek için planlar yapan Derman Korkmaz, hapishane idaresinden insanları da yanına alarak Alpaslan'ı köşeye sıkıştırır. Abisinin emaneti Alpaslan'ı korumak ise Hızır Reis'e kalır.

Behzat'a yapılan hain saldırının ardından Yaman Korkmaz ve ahalisini yeniden masaya davet eden Reis'in tek amacı Alpaslan'ın canını kurtarmaktır. Kardeşi İlyas ve eşi Ceylan'a rağmen Korkmazlarla el sıkışmaya hazır olan Hızır Reis, herkesi karşısına alır. Korkmazların masaya oturmasına en büyük tepkiyi ise abisi Yavuz'a rağmen Bahar koyar.

İçerde Alpaslan dışarda Hızır Reis'in sürdürdükleri mücadelede son hamlenin kimden geleceği ise henüz belli değildir.

Sadakatsiz 8.bölüm izle!

24 Kasım 2020 Reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Çukur 104. bölüm izle (Show Tv, Puhu Tv)

Uyanış Büyük Selçuklu 9. bölüm izle!

Arıza 11. bölüm izle!

Sefirin Kızı 29. bölüm izle!

Yasak Elma 86. bölüm izle!