25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Maraşlı 9. bölüm izle tek parça! Maraşlı 9. bölüm full izle!

Maraşlı 9. bölümü ile izleyicisini ekran başına kilitledi. Yayınlanan son bölümde Maraşlı; Savaş'ın, İlhan'ı alıkoyduğunu duyar. Ozan'ı sorguya çeken Maraşlı, Savaş'ın şirkete el koyduğunu öğrenir. İlhan ise Savaş'tan uçakla taşımacılığını yapacağı kirli işleri öğrenir. Maraşlı, başı artık iyice dertte olan İlhan'a yardım edecek mi? Maraşlı 9. bölümü tek parça halinde izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Maraşlı 9. bölümü full izlemek için haberimizdeki linke tıklayınız.

8 Mart 2021 Pazartesi 20:48 - Güncelleme:
Maraşlı 9. bölüm izle tek parça! Maraşlı 9. bölüm full izle!

Maraşlı dizisinin 9. bölümü izleyenleriyle buluştu. Atv ekranlarında Pazartesi akşamı ekrana gelen Maraşlı dizisinin 9. bölümü izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Maraşlı 9. bölüme Maraşlı'ya söylenen "Ya Mahur'u geri getirirsin, ya da bizimle işin biter!" sözü damga vurdu. Sürpriz bir gelişme yaşanır. Mahur yurtdışına gitmekten vazgeçen Mahur, Maraşlı'ya aşkını itiraf eder. Bu itiraf ikili arasındaki dengeleri nasıl etkileyecek? Maraşlı 9. bölüm full izleme linki tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

Atv'nin sevilen dizisi Maraşlı, 9. bölümüyle izleyenlerinin karşısına geçti. Maraşlı 9. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur, yönetmenliğini ise Arda Sarıgün'ün üstlendiği Maraşlı 9. bölümü full izlemek isteyenler için son bölüm tek parça izleme linki ve son bölüm özeti.

MARAŞLI 9. BÖLÜM FULL İZLE

Maraşlı; Savaş'ın, İlhan'ı alıkoyduğunu duyar. Ozan'ı sorguya çeken Maraşlı, Savaş'ın şirkete el koyduğunu öğrenir. İlhan ise Savaş'tan uçakla taşımacılığını yapacağı kirli işleri öğrenir. Maraşlı, başı artık iyice dertte olan İlhan'a yardım edecek mi?

Maraşlı 9. bölümde; Mahur yurtdışına gitmez ve Maraşlı'ya aşkını itiraf eder. Bu itiraf ikili arasındaki dengeleri nasıl etkileyecek?

Aziz, Mahur'un uçağa binmediğini öğrenir. Firuzan yine aşk mevzusunu açar ama bu kez Aziz de çok şüphelenir. Yaşananlardan Maraşlı'yı sorumlu tutan Aziz, arasının bozuk olduğu Mahur'u eve dönmesi için ikna edemez.

Mahur, babasını affedebilecek mi? Aziz; Maraşlı ve Mahur aşkını öğrenecek mi?

Öte yandan Necati, Aziz'e 'neden Ömer'i öldürenin ben olduğumu söylemiyorsun?' diye sorar. Ev halkına bu gerçeği anlatmayan Aziz, Necati'yi tüm olanların dışında tutarak korumak ister. Baba oğulun arası düzelecek mi?

Maraşlı, Savaş'ın kirli işlerini öğrenir ve Savaş'a bir not yollar. Savaş mezarlıkta buluştuğu ortağına, Maraşlı'nın notunu iletir. Savaş'ın ortağı kim? Maraşlı, Savaş'ın ortağının kimliğini ortaya çıkaracak mı?

DİZİ HAKKINDA

Özel Kuvvetler'den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş'in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

MARAŞLI OYUNCULARI

Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala, Bedriye Rosa Çelik

8 Mart 2021 reyting sonuçları açıklandı mı?

Masumlar Apartmanı 25.bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. bölüm izle!

Sefirin Kızı 43. bölüm izle Puhu Tv!

Yasak Elma 101. son bölüm full izle FOX Tv!

Uyanış Büyük Selçuklu 24.bölüm izle!

Çukur 119. bölüm izle (4.Sezon 27.Bölüm) Puhu Tv!