26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Masumlar Apartmanı 7. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 7. son bölüm (tek parça)

Masumlar Apartmanı 7. bölüm izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Gerçek bir hayat hikayesinden diziye uyarlanan Masumlar Apartmanı daha ilk bölümden izleyicilerden tam not almıştı. Masumlar Apartmanı 7. bölümde; Safiye, babalarının İnci'yi karısı zannetmesi üzerine yaşanacaklardan ve İnci'nin evlerine girmesinden çok kötü etkilenir. Öte yandan Gülben de sonunda ablasına karşı isyan eder. İlte kaçıranlar için Masumlar Apartmanı 7. bölüm izleme linki (tek parça)

27 Ekim 2020 Salı 23:50 - Güncelleme:
Masumlar Apartmanı 7. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 7. son bölüm (tek parça)

Masumlar Apartmanı 7. bölüm TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Salı akşamı yeni bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı 7. bölüm izleyenlerden tam not aldı. Yayınlanan son bölümde; Han'dan şüphe eden İnci, onun gizli dünyasına şahit olacaktır. Öte yandan Safiye'nin hasta olduğuna şahit olan İnci, onun yardım alması gerektiğini Han'a teklif eder. Masumlar Apartmanı 7. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Safiye evinin salonunda, babasıyla yan yana oturan İnci’yi görünce çıldırır. İşler çığırından çıkar. Safiye ve Gülben İnci tarafından “kirletilen” evlerini temizlemeye çalışırlar. Hikmet'in bu durumu karşısında sessiz kalmaya çalışan İnci ve Han ise ne yapacağını şaşırır. Masumlar Apartmanı 7. son bölüm izle (tek parça)

MASUMLAR APARTMANI 7. BÖLÜM İZLE


MASUMLAR APARTMANI KONUSU

Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. Ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.

Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan ve sürükleyici konusuyla herkesi şaşırtacak olan “Masumlar Apartmanı” her Salı TRT 1’de…

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Yasak Elma 82. Bölüm izle (tek parça)

Sefirin Kızı son bölüm izle Puhu Tv!

Maria ile Mustafa 8. bölüm izle!

Menajerimi Ara 10. bölüm izle Puhu Tv!

Çukur 100. bölüm izle Puhu Tv!

Uyanış Büyük Selçuklu 5. bölüm izle!

EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. bölüm izle!