20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Ramo 21. bölüm izle (tek parça) Ramo 21. bölüm full izle Show Tv!

Ramo 21. bölüm izleyenleri yine ekran başına kilitledi. BKM imzalı dizinin yayınlanan Ramo 21. son bölümde, Ramo, bütün ailesinin öldürüldüğünü düşünüyordur ve hiç bilmediği bir yerde kendine gelmiştir. Karşısına çıkan adamlar ise Ramo'dan ailesi karşılığında serden geçmesini isterler. Ramo ailesi için kendi canını feda edecek mi? İşte kaçıranlar için Ramo son bölüm 21. bölüm full izleme linki.

20 Kasım 2020 Cuma 23:50 - Güncelleme:
Ramo 21. bölüm izle (tek parça) Ramo 21. bölüm full izle Show Tv!

Ramo 21. bölümüyle Cuma akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. Ramo 21. bölümde Ramo'nun aldığı teklif herkesi şaşırttı. Ramo'nun karşısına çıkanlar, "Düşman eskisinden çok daha tehlikeli. Onunla baş etmenin tek yolu bizim gibi serden geçerek savaşmak" diyerek kendileri gibi kötülere karşı savaşmasını istiyorlar. Ramo bu teklifi kabul edecek mi? Heyecanla izlenen dizinin son bölüm özeti haberimizde yer alıyor. Ramo 21. bölüm full izle! Ramo son bölüm tek parça.

RAMO 21. BÖLÜM FULL İZLE SHOW TV (RAMO SON BÖLÜM)

RAMO 21. BÖLÜM ÖZETİ

Ramo, bütün ailesinin öldürüldüğünü düşünüyordur ve hiç bilmediği bir yerde kendine gelmiştir. Karşısına çıkan adamlar ise Ramo’dan ailesi karşılığında hiç beklemediği bir şey isterler. Ya yardan ya serden vazgeçmesi gerektiğini söyleyen gizemli adamlar Ramo'ya reddedemeyeceği bir teklif sunarlar. Ailesini korumak için her şeyi göze alabilecek olan Ramo bu teklif karşısında ne yapacak?

Diğer yandan Cihangir ve adamları Ramo’nun peşindedir.

Ramo, bir yandan canını kurtarmaya çalışırken bir yandan da ailesini ve abisi Hasan’ı kurtarmaya çalışıyordur.

Hiç beklemediği bir anda Sibel de ailesini ve Hasan’ı kurtarmak isteyen Ramo’ya açıktan yardım etmeye başlar.

Ramo yeni bölümüyle her hafta Cuma akşamı 20.00'de Show TV'de!

Ramo 21. Bölümünde Nehir'den Hasan'ın kaldığı yeri öğrenen Ramo hiç zaman kaybetmeden abisini kurtarmaya gitti. Ramo ve yeğenleri Cihangir'in adamlarını alt ettikten sonra Hasan'a ulaştıklarında ise ilaçlar nedeniyle halüsinasyonlar gördüğünü farkettiler.

Ramo 21. Bölümünde Hasan'ı kurtardıktan sonra Sarraf ile buluşan Ramo burada "Serdengeçenler" hakkında bilgiler aldı. Ramo babasının da bir Serdengeçti olduğunu öğrendi. Sarraf, Ramo'ya yapması gerekenlerin olduğu bir not verdikten sonra kendi hayatına son vermesini istedi. Sarraf'ın bıraktığı notta ise cesedini onlara teslim etmesini böylece Cihangir'in kendisine dokunamayacağı yazıyordu.

RAMO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihangir’in sonsuza kadar cezaevinde kalacağını sanan Ramo, onun elini kolunu sallaya sallaya dışarı çıktığını duyunca ne yapacağını bilemez. Cihangir, bütün adamlarını adeta bir katliam yapmaları için Ramo’nun üzerine salmıştır çünkü. Aile, ağır zayiat vererek güç bela kurtulur bu saldırılardan.

Dostlarının yardımıyla ailesini güvenli bir yere alan Ramo’nun tek amacı Cihangir’e açıktan savaş açmaktır artık. Cihangir de bağlı bulunduğu illegal yapılanmadan, Ramo’yu yok etme emri almıştır.

Attığı her adımda ölümle burun buruna gelen Ramo’nun bu yoldaki en büyük destekçisi ise Sibel olacaktır.

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo'da; Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Hakan Gerçek, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Arıza 11. bölüm izle!

Sadakatsiz 8. bölüm fragmanı yayınlandı: Asya'dan şok hamle!

Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm izle!

Bir Annenin Günahı 1. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı 40. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. bölüm izle!

Kuruluş Osman 34. bölüm izle tek parça!

Alev Alev 3. bölüm izle!