19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sadakatsiz 13.bölüm izle!

Sadakatsiz 13. bölümü izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Sadakatsiz 13. Bölümde; Asya'yı Turgay ile yemekte gören Volkan, onu bir başkasıyla görmeye dayanamıyor. Asya'nın kapısına giden Volkan, onu gördüğünde kötü olduğunu söyleyip ağlamaya başlıyor. Öte yandan Volkan'ın 2. bir telefonu olduğunu ve Asya'yı takip ettirdiğini öğrenen Derin ne yapacak?

13 Ocak 2021 Çarşamba 23:55 - Güncelleme:
Sadakatsiz 13.bölüm izle!

Sadakatsiz dizisi 13. bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Sadakatsiz 13. bölümde Volkan Asya'nın Turgay'la ilişkisine yönelik tepkilerini kontrol etmekte güçlük çekiyordur. Asya'yı Turgay'la birlikte gören Volkan kendini kaybediyor. Asya, Volkan'ın kıskanç tavırları karşısında ne yapacak? Başrollerini Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen'in paylaştığı Sadakatsiz 13. bölüm izleme linki.

Asya ve Volkan arasında neler oluyor? Birbirlerine karşı ne hissediyorlar?

SADAKATSİZ 13. BÖLÜM İZLE KANAL D

Sadakatsiz 14.bölüm izle!

Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SADAKATSİZ 13.BÖLÜM ÖZETİ

Sadakatsiz 13. bölümde; Derin’in yüz yüze geldiği gerçekler karşındaki tavrı merak uyandırırken, Volkan Asya’nın Turgay’la ilişkisine yönelik tepkilerini kontrol etmekte güçlük çekiyordur.

Volkan, Turgay'ın Asya'dan hoşlandığını anladığından beri kıskançlık krizine giriyor.

Asya ve Turgay'ı birlikte gören Volkan, kendini tutamıyor ve Asya'nın kapısına dayanıyor. Asya'yı gördükçe mutsuz olduğunu söyleyen Volkan, bir anda ağlamaya başlıyor.

Asya'yı Turgay ile yemekte gören Volkan, onu bir başkasıyla görmeye dayanamıyor. Asya'nın evine giden Volkan, ağlayarak ondan Tekirdağ'ı terketmesini istiyor.

Asya'nın kapısına ağlayarak gelen Volkan, "Eğer o doktor bozuntusuyla evleneceksen alırım Ali'yi, onu üvey baba eline bırakmam" diyor.

Gördüğü manzara karşısında ise şoke olan Asya, Volkan'ın amacını anlayamıyor. Peki Volkan hala Asya'ya karşı bir şeyler mi hissediyor? Asya, Turgay'la evlenmeyi düşünüyor mu?

TURGAY, ASYA'YA AÇILIYOR

Turgay, Asya'ya ona olan hislerini açıklar. Hazır olduğunda yanında olacağını söyler. Ancak Asya ve Turgay, Volkan'ın markajı altındadır. Asya'yı arayan Volkan ona ateş püskürür. Ancak Volkan nefret duyduğunu söylese de etrafındakilerin yorumu farklıdır.

TURGAY, HALUK BEYLE KONUŞUYOR

Diğer yandan Turgay ile yemekte sohbet eden Haluk Bey, ona Asya ile Volkan arasında ne olduğunu soruyor. Turgay ise; "Birbirlerine karşı hala hisleri var. İlişkileri henüz bitmedi." cevabını veriyor.

Asya kendisine yapılan saldırıların arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmak için cesur adımlar atarken Ali'nin okuldan kaçıp kaybolması, onu Volkan’la bir araya getirecektir.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

BAHAR MERT'İ ÖĞRENİYOR...

Bahar, Mert'in kendisini aldattığını Volkan sayesinde öğreniyor. Kızın Bahar'a; Mert ile çekilmiş fotoğraf ve videolarını atması sonucu Bahar'ın hayatı yeniden başına yıkılıyor. Bunu Volkan'ın yaptırmış olması ise, Mert'ten intikam aldığını alenen ortaya koyuyor.

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba 20.00'de Kanal D’de...

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz son bölümde; Asya'nın saldırıya uğradığı gece eve gelen Volkan, onun yanında Turgay'ı görünce öfkeleniyor.

Öte yandan Bahar ve Mert’in ilişkileri yeni bir sınavdan geçiyor. Mert, restoranda rastladığı kızdan numarasını almıştı. Ve Mert, yine Bahar'ı aldatıyor.

Volkan, Asya'yı sindirmeye çalışıyor. Asya'nın güçlü oluşu, Volkan'ı çok rahatsız ediyor. Onu böylesine ayakta ve mutlu görmeye dayanamayan Volkan, onun huzurunu kaçırmak için de gelinden geleni yapıyor. Ancak artık Volkan'dan hiç çekinmeyen Asya, ona hak ettiği cevabı veriyor. Volkan, o bu şehirden gidene kadar onunla uğraşacağını söylese de Asya ona pabuç bırakmıyor.

Asya, Haluk'un şirketine gelerek her şeyi bir bir anlatıyor. Volkan'ın şirket adına yapacağı bağışın şartı olduğunu ve bu şartın da Asya'nın görevden alınması olduğunu açıklıyor. Haluk, demediğini bırakmıyor ve bu durumu bir an önce düzeltmesini istiyor.

Öte yandan şüphelerinin peşinden giden Derin acı gerçekle yüzleşiyor. Volkan'dan şüphelenen Derin, onu yakın takibe aldırıyor. Araştırmaları sonucunda Volkan'ın ikinci bir telefonunun olduğunu öğrenen Derin çılgına dönüyor. Volkan'ın ofisini alt üst ettikten sonra telefonu bulan Derin, gördükleri karşısında şoke oluyor.

Masumlar Apartmanı 17. bölüm izle!

Benim Adım Melek 48. son bölüm izle!

Yasak Elma 93. son bölüm full izle!

Sefirin Kızı 35. bölüm izle Puhu Tv!

Hekimoğlu 32. bölüm izle!