19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Son Yaz 9. bölüm full izle tek parça! Son Yaz 9. bölüm izle!

Son Yaz 9. bölümü yayınlandı. FOX Tv'de ekrana gelen Son Yaz 9. bölümde Savcı Selim kurulan kumpas nedeniyle ise görevden alındı. Selim Kara'nın namını temizlemek, ona kurulan komployu ortaya çıkarmak Akgün için namus borcudur. Tabii bunu kendisinden nefret eden Selim'e görünmeden yapmak zorundadır. Yağmur ise zor bir karar vermek zorundadır. Ya Akgün'ün yolunu seçip babasının mesleğini kurtaracak ya da yasa dışı yapılan bu eyleme karşı çıkacaktır. Son Yaz 9. bölüm full izle tek parça halinde izleyebilirsiniz.

27 Şubat 2021 Cumartesi 11:31 - Güncelleme:
Son Yaz 9. bölüm full izle tek parça! Son Yaz 9. bölüm izle!

Son Yaz 9. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Cuma akşamları yayınlanan dizi Son Yaz 9. bölümde; Selim, Akgün'ün ihanetini öğrendikten sonra Akgün'ün hayatını cehenneme çevirmeye karar verir. Köstebeklikten tutuklayamayacak olsa bile adam yaralamadan mahkemeye çıkaracaktır. Fakat Selim görevden el çektirilmiştir, bunu başka bir savcı üzerinden yapacaktır. Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerde oynadığı Son Yaz 9. bölüm full izleme sayfası tek parça olarak sizlerle.

SON YAZ 9. BÖLÜM FULL İZLE

SON YAZ 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

FOX Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Son Yaz 9. bölümde Selim, Akgün'ün ihanetini öğrendikten sonra Akgün'ün hayatını cehenneme çevirmeye karar verir.

Fox TV'nin Son Yaz dizisi reyting kurbanı oldu!

Köstebeklikten tutuklayamayacak olsa bile adam yaralamadan mahkemeye çıkaracaktır. Fakat Selim görevden el çektirilmiştir, bunu başka bir savcı üzerinden yapması gerekmektedir. Akgün mahkemeye çıktığında ise kimsenin beklediği olmaz.

Akgün'ü artık bambaşka bir yol beklemektedir. Fakat Akgün savcıya vicdan borcunu ödemeden gitmeye niyetli değildir.

Finalde Selim'e kurulan kumpası öğrenen Akgün ise aracın çarpmasıyla yerde kanlar içinde kaldı. avcı Selim'i korumaya çalışan Akgün, kendisini arabanın önüne attı. Peki, Son Yaz dizisinde Akgün öldü mü?

Selim Kara'nın namını temizlemek, ona kurulan komployu ortaya çıkarmak Akgün için namus borcudur. Tabii bunu kendisinden nefret eden Selim'e görünmeden yapmak zorundadır.

Canan ise kocasının düştüğü durumun farkındadır. Selim'e sahip çıkma sırası Canan'dadır. Akgün, Selim'e kurulan komployu çözmek için uğraşırken yolları babasının başına gelenleri kendi yöntemi ile çözmek isteyen Yağmur'la kesişecektir. Yağmur zor bir karar vermek zorunda kalacaktır. Ya Akgün'ün yolunu seçip babasının mesleğini kurtaracak ya da yasa dışı yapılan bu eyleme karşı çıkacaktır.

SON YAZ OYUNCULARI

FOX Tv'de ekrana gelen Son Yaz dizisinde ;Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan, Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler, Cengiz Okuyucu rol alıyor.

SON YAZ KONUSU

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın'dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara'nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın'ı (Alperen Duymaz) Selim Kara'nın bizzat koruması...

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.

Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim'i; İzmir'de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir.

Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün'ü ailesinin yanına İzmir Çeşme'de bulunan Adalet Sitesi'ne götürmek zorunda kalır.

Selim'in beklenmeyen misafiri Akgün'ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege'de başlayan bu rüzgâr, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir.

Kardeşlerim 2. bölüm izle!

Sen Çal Kapımı 33. bölüm izle!

Arka Sokaklar 579. bölüm izle!

Sadakatsiz 19. bölüm izle!

Kuruluş Osman 47. bölüm izle tek parça!

Benim Adım Melek 54. bölüm izle!