19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Yasak Elma 85.bölüm full izle FOX TV! Yasak Elma 85. bölüm izle!

Yasak Elma 85. bölümü ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Yasak Elma 85. bölümde; Düğün sonrası Yıldız, Şahika ve Ender Halit ile tartışırken Halit merdivenlerden düşüp ölür. Bu ölüm polis tarafından araştırılırken 3 kadın birlik olmak zorunda kalacaktır. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte kaçıranlar için Yasak Elma 85.Bölüm Full İzleme linki ve Yasak Elma 85. bölüm özeti.

16 Kasım 2020 Pazartesi 23:51 - Güncelleme:
Yasak Elma 85.bölüm full izle FOX TV! Yasak Elma 85. bölüm izle!

Yasak Elma 85. Bölüm dün akşam FOX TV ekranlarında yayınlandı. Yasak Elma 85. Bölümde Halit; Ender, Yıldız ve Şahika ile kavga ederken merdivenlerden aşağı yuvarlanır. Halit tarafından farklı zamanlarda mağdur edilen bu 3 kadın şimdi polise karşı bir olmak zorundadır. İşte kaçıranlar için Yasak Elma 85.Bölüm Full İzleme linki ve yeni bölüm fragmanı  haberimizde yer alıyor.

Yasak Elma 85. bölümüyle FOX Tv ekranlarında izleyici ile buluştu. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Yasak Elma son bölümde yer yerinden oynadı. Büyük bir izleyici kitlesi olan dizi tüm sürükleyiciliğiyle devam ediyor. Halit, evinden Şahika ve Yıldız'ı kovarken kadınları hırpalar. Yaşanan arbedede Halit merdivenlerden düşerek hareketsiz hale gelir. Peki Halit öldü mü? Aksiyonun hız kesmediği Yasak Elma 85.bölümü izlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler.

YASAK EMA 85. BÖLÜM FULL İZLE

Dizide Talat Bulut’un canlandırdığı Halit karakterinin ölümü ile birlikte diziden ayrılmış oldu. Ayrıca Kaya karakterinde Barış Kılıç, Kerem karakterinde Gökhan Alkan ve Yiğit karakterinde de Doğaç Yıldız diziye veda ederek bir dönemin kapanmasını sağladı.

Yasak Elma 86. bölümden itibaren yeni bir dönem başlaycak. Yeni oyuncular; Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan ve Mert Altınışık’ın kadroya dahil olduğu ve yeni karakterlerle birlikte dizinin çok farklı bir rotada ilerleyeceği ortaya çıktı.

YASAK ELMA 85. BÖLÜM ÖZETİ

Yıldız ve Şahika, Ender’den intikam almak için birlik olup, Ender’i Halit’ten ayırmak için ellerinden geleni yaparlar. Ender’in Halit’le sürpriz bir şekilde evlenmesi birçok kişinin canını yaktığı için, Yıldız ve Şahika dışarıdan da yardım alarak işlerini kolaylaştırırlar. Herkesin istediğini elde ettiğini sandığı noktada beklenmeyen bir kaza, Ender, Şahika ve Yıldız’ı bir araya getirir.

YASAK ELMA DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

YASAK ELMA 86. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yasak Elma'da son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Yeni bölümde, Halit'in cenazesinde 3 kadının polise karşı ağız birliği yapmak için bir araya gelecek.


Halit ve Ender’in evlenmesi sonrası Yıldız evi terk ederek Asuman’la birlikte geçici olarak bir yakınlarının evine taşınırlar. Halit, oğlunun velayetini almaya kararlıdır. Şahika, Halit’ten yediği darbe sonrası kendini toparlamaya çalışıyordur. Ender ise yeniden Ender Argun olmanın keyfini sürer. Yıldız çaresiz kaldığını düşündüğü anda hiç ummadığı bir kişi tarafından ona uzatılan yardım elini geri çevirmeyecektir.

Yasak Elma 86.bölüm izle!

YASAK ELMA DİZİSİ OYUNCULARI

Şevval Sam/Ender Argun

Talat Bulut: Halit Argun

Eda Ece: Yıldız Argun

Şafak Pekdemir: Zehra Argun

Buse Kahraman: Lila Argun

Masumlar Apartmanı 10. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. bölüm izle!

Çukur 103. bölüm izle (Show Tv, Puhu Tv)

Uyanış Büyük Selçuklu 8. bölüm izle!

Sefirin Kızı 28. son bölüm izle Puhu Tv!

Sol yanım dizisi konusu nedir? Sol yanım oyuncuları kimler?