26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Dizi ve programların total reyting sonuçları: 1 Nisan 2021 Perşembe Reyting sıralaması

1 Nisan 2021 Perşembe Reyting sıralaması açıklandı. Reyting sonuçlarına göre; dün akşam yayınlanan dizi ve programlar arasında en çok izlenen yapımlar belli oldu. AB ve Total reyting sonuçlarında zirvede aynı dizi yer aldı. Perşembe günü Tv8'de Survivor, TRT 1'de Bir Zamanlar Kıbrıs, Kanal D'de Şarkılar Bizi Söyler, Show Tv'de Alev Alev, Star'da Akrep, Atv'de Bir Zamanlar Çukurova ve FOX Tv'de Mucize Doktor dizisi yayınlandı. Peki, dün gece yayınlanan dizi ve programlar arasında hangisi birinci oldu? AB , Total reyting sonuçları nasıl sıralandı?

2 Nisan 2021 Cuma 09:37 - Güncelleme:
Dizi ve programların total reyting sonuçları: 1 Nisan 2021 Perşembe Reyting sıralaması

1 Nisan reyting sonuçları, açıklandı. Dün akşamki yarışta Survivor 2021, Survivor, Bir Zamanlar Kıbrıs, Şarkılar Bizi Söyler, Alev Alev, Akrep, Atv'de Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor dizileri ekrana geldi. 1 Nisan 2021 Perşembe günü yayınlanan dizi ve haberlerin Total reyting sonuçları TİAK tarafından belirleniyor. Yayınlanan dizilerin reyting yarışına haber bültenleri ve yarışma programları da katıldı. Peki Perşembe reyting sonuçlarında zirveyi kim aldı? İşte Perşembe dizilerinin AB ve Total reyting sonuçları

Reyting sonuçları, Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Dün akşam yayınlanan program ve dizilerin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği TİAK'ın ölçümleri neticesinde belirleniyor.

Perşembe akşamı diziseverleri ekran başına kilitleyen diziler ve programlar, bu hafta da reytinglerde yarıştı. Günlük Reyting sonuçları; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. 1 Nisan tüm kanallara ait reyting sonuçları merak ediliyor. Günlük olarak yayınlanan ve Total reyting sonuçları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Peki Perşembe reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve dizi birinci oldu? İşte 1 Nisan 2021 reyting sonuçları...

1 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

1 Nisan 2021 Perşembe günü yayınlanan programların reyting sonuçları henüz açıklandı. AB ve Total reyting sonuçlarında Bir Zamanlar Çukurova zirvedeki yerini aldı.

Total izleyici grubunda birinciliği Bir Zamanlar Çukurova, ikinciliği Esra Erol'da, üçüncülüğü Müge Anlı ile Tatlı Sert aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Bir Zamanlar Çukurova, ikinci sırada Bir Zamanlar Kıbrıs, üçüncü sırada Mucize Doktor yer aldı.

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV

2 ESRA EROL'DA ATV

3 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

5 MUCIZE DOKTOR FOX

6 BIR ZAMANLAR KIBRIS TRT 1

7 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV

8 SURVIVOR TV8

9 ATV ANA HABER ATV

10 ALEV ALEV SHOW TV

AB REYTİNG SONUÇLARI

1 BIR ZAMANLAR CUKUROVA ATV

2 BIR ZAMANLAR KIBRIS TRT 1

3 MUCIZE DOKTOR FOX

4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

5 ESRA EROL'DA ATV

6 SURVIVOR TV8

7 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

8 BIR ZAMANLAR CUKUROVA (OZET) ATV

9 ALEV ALEV SHOW TV

10 ATV ANA HABER ATV

Bir Zamanlar Çukurova 90. bölüm full izle!

Mucize Doktor 56. bölüm izle!

Bir Zamanlar Kıbrıs 1. bölüm full izle!

Akrep 16. son bölüm izle Puhu Tv!

Kuruluş Osman 52.bölüm izle tek parça!

Masumiyet 6. bölüm full izle!

Sadakatsiz 24.bölüm full izle!