19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kağıt Ev 4. bölüm full izle! Kağıt Ev 4.bölüm izle PuhuTv!

Kağıt Ev dizisi 4. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu, yapımını ise 03 Medya üstlendiği Kağıt Ev dizisinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş ve Can Nergis gibi başarılı isimler yer alıyor. Peki yeni bölümde neler yaşandı? İşte Kağıt Ev 4. bölümü izleyemeyenler için PuhuTv Kağıt Ev 4. bölüm full izleme linki.

11 Mayıs 2021 Salı 12:29 - Güncelleme:
Kağıt Ev 4. bölüm full izle! Kağıt Ev 4.bölüm izle PuhuTv!

Kağıt Ev 4. bölüm izleyenlerinin karşısına çıktı. Star Tv ekranlarında başlayan yeni dizi O3 Medya tarafından yapılıyor. Kağıt Ev 4. bölümde Annesini ve doğmamış kardeşini vahşice öldüren babasının hayatına tekrar girmesi Aylin'in en büyük kabusuyken; Cemre'nin durumu kabuslarını gerçeğe mi dönüştürüyor? Cemre'nin katil geni araştırmasının sonucu ne olacak? Cemre'nin tedavisi mümkün mü? Kağıt Ev 4. bölüm izle PuhuTv! Star Tv Kağıt Ev 4. bölüm full izle!

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrollerinde olduğu Kağıt Ev dizisi, 10 Mayıs 2021 Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Kağıt Ev 4. bölümü full izlemek için haberimizdeki Puhu Tv bağlantısına tıklayın.

KAĞIT EV 4. BÖLÜM FULL İZLE!

Kağıt Ev dizisinde; Erdal Beşikçioğlu, bir Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanını, Nur Fettahoğlu ise başarılı bir avukatı canlandırıyor.

KAĞIT EV 4. BÖLÜM ÖZETİ

Kağıt Ev 4. bölümde İnci'nin cansız bedenini bahçedeki bostandan çıkarıp, intihar süsü verebilecekleri bir yere taşırken kaza geçiren Cihan ve Aylin; bu tehlikleli hamlelerini hem kızları Cemre hem de oğulları Mert için yapmaktadırlar. Oysa yaptıkları her hamle ile baş edilmesi imkansız çıkmazlara düşerler.

Azra, programında bulduğu sürpriz konukla okların Mert'in üzerine çevrilmesine neden olur.

Annesini ve doğmamış kardeşini vahşice öldüren babasının hayatına tekrar girmesi Aylin'in en büyük kabusuyken; Cemre'nin durumu kabuslarını gerçeğe mi dönüştürüyor?

Cemre'nin katil geni araştırmasının sonucu ne olacak? Cemre'nin tedavisi mümkün mü?

Cihan, Aylin'in babasıyla ilgili gerçeği nasıl öğrenecek? Cezaevinden Fırtına ailesinin hayatını dahil olan Remzi'nin Cihan Fırtına'ya hazırladığı sürpriz, karı kocanın ilişkisini nasıl değiştirecek?

KAĞIT EV OYUNCULARI

Erdal Beşikçioğlu (Cihan Fırtına)

Nur Fettahoğlu (Aylin Fırtına)

Can Nergis (Bülent)

Tuvana Türkay (Azra)

Nihal Koldaş (Gülsüm)

Yaşar Uzel (Halil)

Nejat Uygur (Mert Fırtına)

Reyting sonuçları 10 Mayıs 2021: Uyanış Büyük Selçuklu, Çukur, Maraşlı reyting sıralaması

Camdaki Kız 5. bölüm izle!

Yasak Elma 110. son bölüm full izle FOX Tv (sezon finali)

Mucize Doktor son bölüm izle Youtube FOX!

Uyanış Büyük Selçuklu 31.bölüm izle!

Masumiyet ne zaman final yapacak?

Maraşlı 17. bölüm izle tek parça!

Çukur 4.Sezon 36.Bölüm izle tek parça (Çukur 128. son bölüm)