26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sadakatsiz 16. bölüm izle!

Sadakatsiz dizisi 16. bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Sadakatsiz 16. Bölümde; Volkan, Ali'yi ikna ederek babasında kalmaya zorlayan Derin'in oyununu farkeder. Derin'in planları Volkan'la arasındaki iplerin gerilmesine sebep olur. Derin'e hesap soran Volkan, Ali'nin böyle zor bir dönemde annesine de ihtiyacı olduğunu söyler. Asya'yı teselli edip konuşmaya giden Volkan'ı bir sürpriz beklemektedir.

3 Şubat 2021 Çarşamba 21:00 - Güncelleme:
Sadakatsiz 16. bölüm izle!

Sadakatsiz 16. bölüm izleyenlerini yine ekran başına kilitledi. Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz 16.bölümde; Volkan, Ali'yi ikna ederek babasında kalmaya zorlayan Derin'in oyununu farkeder. Derin'e yaptığından dolayı tepki gösteren Volkan, Asya'ya durumu düzelteceğini anlatmaya gittiğinde evde Turgay'ı görür. Turgay, Asya'yı zor zamanlarında yine yalnız bırakmamıştır.

Başrollerinde; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi. Sadakatsiz 16. bölümde Asya, oğlunun gidişiyle perişan oluyor. Ali hatasını anlayıp evine dönecek mi?

SADAKATSİZ 16.BÖLÜM İZLE

SADAKATSİZ 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Sadakatsiz 17. bölüm izle!

SADAKATSİZ 16. BÖLÜM ÖZETİ

Bölümün başında Derin ve Volkan'ın evindeki polisler herkesi korkuttu. Evde olaylardan 20 gün sonra neler yaşandığı ise merak konusu oldu. Derin'in Volkan'la ilgili yazdıklarını polis buldu ve Volkan'ın Derin'i öldürmek istediğini öğrendi. Peki o gece o evde ne oldu? Polis ekipleri neden onların evinde inceleme yaptı?

Kanal D'nin sevilen dizisi "Sadakatsiz" 16. bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'a Melis Sezen'in eşlik ettiği dizinin yeni bölümünün konusu şöyle;

Sadakatsiz 16. bölümde; Ali'nin aldığı karar Asya ile Volkan için yepyeni bir sınav haline gelmiştir.

Ali ve Derin'in Volkan'dan habersiz yaptıkları hamle, iplerin gerilmesine yol açar.

Ali'nin aldığı karar Asya ile Volkan için yepyeni bir sınav haline gelmiştir ancak Asya oğlu için en doğru adımları atmaya karalıdır.

Derin’in planları Volkan’la arasındaki iplerin gerilmesine sebep olurken, Volkan’ın çözmesi gereken bambaşka sorunlar ortaya çıkar.

Derin, Asya'yı alt etmek için Ali'yi kullanıyor!

Derin, Asya'yı sinirlendirmek için Ali'yi planlarına alet ediyor.

Volkan, Ali'yi ikna ederek babasında kalmaya zorlayan Derin'in oyununu farkeder. Derin'in planları Volkan'la arasındaki iplerin gerilmesine sebep olur. Derin'e hesap soran Volkan, Ali'nin böyle zor bir dönemde annesine de ihtiyacı olduğunu söyler. Fakat hiç ummadığı şekilde Volkan'dan tepki görür..

Volkan durumu anlatmak için Asya'nın evine gidince bir şok yaşıyor. Turgay'ı Asya'nın evinde gören Volkan, Asya'ya onun Haluk Bey'le oturup kendileriyle ilgili konuştuğunu söyler. Buna sinirlenen Asya, Turgay'ı evden gönderir.

Ali’nin içine düştüğü çıkmaz büyürken, oğluna yardımcı olmak isteyen Asya hangi beklenmedik gelişme ile karşı karşıya kalacaktır?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D’de...

SADAKATSİZ 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI'

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 17. yeni bölüm fragmanı da dizinin sona ermesiyle birlikte ekranlara geldi.


Derin, Ali'ye karşı sınırı aşıyor!

Sadakatsiz 17. bölüm fragmanında Ali, vurduğu arkadaşının ailesinin eve gelmesinden sonra Derin'den azar işitiyor.

Yemek masasında Ali, Derin'in beklemediği bir tepki verince Derin çıldırıyor! Derin, misafirlere "Burası benim evim değil" diyen Ali'yi azarlıyor.

Ali'ye karşı sert bir şekilde neden böyle yaptığını soruyor ancak Ali'yi oldukça korkutuyor. Dayanamayan Ali, çareyi annesini aramakta buluyor.

Ali gözyaşları içinde annesini arayarak gelip onu almasını istiyor. Asya oğluna yapılanları duyunca ne yapacak?

Maraşlı 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kuruluş Osman 44. bölüm izle!

Sol Yanım 10. bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 20. Bölüm izle! Safiye'den beklenmedik hamle...

Sefirin Kızı 38. bölüm izle!

Maraşlı 4. bölüm izle!

Hekimoğlu 35. son bölüm izle!