24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Sadakatsiz 18.bölüm izle tek parça!

Sadakatsiz 18. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyenlerinin karşısına çıktı. Sadakatsiz 18. son Bölüme Asya ve Volkan'ın tehlikeli yakınlaşması damga vurdu. Volkan, Asya'ya gelerek pişman olduğunu ima ediyor. Asya'nın onu affetmiş olma ihtimalini düşündüğünü söyleyen Volkan, Derin ile evliliğinde mutlu olmadığını söylüyor. Asya ve Volkan arasında neler olacak?

17 Şubat 2021 Çarşamba 20:50 - Güncelleme:
Sadakatsiz 18.bölüm izle tek parça!

Sadakatsiz 18. bölüm izleyenleriyle buluştu. Başrollerinde; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü heyecan verici sahnelerle doluydu. Asya'nın dönüşü ve Derin'e karşı kazandığı zafer, Derin'i sürpriz hamleler yapmaya iter. Öte yandan Selçuk, Haluk'u şoke eden bir bilgi paylaşır. Annesi Hicran'dan Haluk'un bir oğlunun olduğunu öğrenen Selçuk, ipleri eline almanın gururunu yaşar. Geçen bölümde Haluk Hicran ile tanıştığında şaşırmıştı. Selçuk Haluk'un oğlu mu?

. Sadakatsiz 18. bölümde Volkan Asya'ya "Beni affetseydin, öylesine bir ilişki olabilirdi. geçici bir ilişki..." diyor. Asya'nın "Beni mi suçluyorsun gerçekten?" sorusu üzerine Volkan, "Hayır, sadece beni affetseydin nasıl olurdu çok merak ediyorum" diyor. Volkan ve Asya yeniden bir araya gelecek mi? Sadakatsiz 18.bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

SADAKATSİZ 18.BÖLÜM İZLE!

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

SADAKATSİZ 19. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Doctor Foster dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinin son bölümü izleyenler tarafından heyecanla takip edildi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Gönül, Haluk'un başka birinden oğlu olduğunu öğreniyor.


Sadakatsiz 19. son bölüm izle!

SADAKATSİZ 18. SON BÖLÜM ÖZETİ

Sadakatsiz 18. bölümde Asya'nın dönüşü ve Derin'e karşı kazandığı zafer, Derin'i sürpriz hamleler yapmaya iter.

Ali'nin evden gitmesinin ardından büyük bir vicdan azabı yaşayan Volkan'ı bambaşka sorunlar beklemektedir. Yaşanan gelişmeler sürpriz yüzleşmelere zemin hazırlarken, ortaya çıkan beklenmedik bir gerçek, birden fazla kişinin hayatını kökünden değiştirecektir.

ASYA VE VOLKAN'IN TEHLİKELİ YAKINLAŞMASI

Asya'nın yanına gelen Volkan garip bir ruh halindedir. Yaşanan tüm olaylara rağmen Asya'dan kopamayan Volkan beklenmedik bir hamle yapar. Volkan, Asya'ya geri dönmek için yalvarıyor! Asya, onu affedecek mi? Asya ve Volkan arasında neler olacak? Tekrar beraber olacaklar mı?

SELÇUK HALUK'UN OĞLU MU?

Selçuk, Haluk'u şoke eden bir bilgi paylaşıyor. Haluk, evine gelen Selçuk'u görünce çok öfkelenir. Uyardığı halde kapısına kadar gelen Selçuk'tan duydukları onu şoke eder. Selçuk, taşları yerinden oynatacak bir şey öğrenmiştir. Haluk'un gayri-meşru bir oğlunun olduğunu öğrenen Selçuk, ipleri eline almanın gücünü yaşamaktadır.

GÖNÜL'DEN ASYA'YA GÖZ DAĞI

Gönül, Asya'yı tehdit etmek için onun evine kadar geliyor. Asya'nın Derin'e verdiği zarar karşısında sessiz kalmayacağını ve bu durumların intikamını alacağını ima ediyor. Gönül'ün bu tehditvari konuşmaları karşısında onu ciddiye almayan Asya ise evinden kovuyor. Asya ve Derin arasındaki savaşa dahil olan Gönül, kendi yöntemiyle ona göz dağı veriyor.

DERİN, ASYA'NIN SIRLARINI ORTAYA DÖKTÜ!

Asya'nın dönmesiyle daha da hırslanan Derin, bu defa başka bir yol deniyor. Asya'yı rezil etmek için onu geçmişinden vurmayı seçiyor. Vakıftaki toplantı sırasında Asya gider gitmez, arkasından konuşmaya başlıyor. Volkan'a hala takıntılı olduğunu, geçmişinde annesinin babasını öldürdüğünü ve intihar ettiğine kadar tüm sırlarını bir bir ortaya döküyor. Derin'in anlattıkları herkesi çok şaşırtıyor. Asya'nın canını bu şekilde yakmaya çalışan Derin, bu hamlesiyle amacına ulaşabilecek mi? Asya bu konuşulanları duyunca ne yapacak?

VOLKAN'I BİTİREN HABER!

Sadakatsiz 17 Şubat Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Volkan hakkında basında çıkan haberler, onun itibarını yerle bir ediyor. Volkan tekrar çöküş dönemine giriyor. Hayatındaki her şeyin kötü gittiği bir dönemde olan Volkan, son olarak çıkan bu haberlerle ne yapacağını bilemiyor. Gönül'le birlik olan ve şimdiye kadar yapılan haberlerin hayalet olduğunu bilen Volkan, yine Gönül'den yardım istiyor. Bu haberlerin nasıl çıktığını ve rezil olduğunu söylüyor. Peki Gönül, Volkan'a yardım edecek mi? İtibarı beş paralık olan Volkan, bu durumu nasıl atlatacak?

DERİN,SİNİR KRİZİ GEÇİRİYOR!

Asya'yla konuştuktan sonra Volkan'ı kaybetme korkusu yaşayan Derin, sinirlerine hakim olamıyor. Volkan'ın eve geç gelmeleri, sürekli bir bahaneyle Asya'ya gitmelerinden sıkılan Derin, mutsuzluğunu daha fazla saklayamıyor ve annesinden yardım istiyor. Gönül, Derin'in yanına gelerek onu sakinleştirmeye çalışıyor. Öfkeden deliye dönen Derin, düşündükçe sinirleri daha da bozuluyor ve krize giriyor. Volkan'la son zamanlarda üst üste yaşadıkları bu olaylar yüzünden kaybetme düşüncesi onu fazlasıyla yıpratıyor.

DERYA VEDA ETTİ!

Asya'nın gitme haberine içten içe sevinen Derya, hayallerine de bir adım yaklaşmıştır. Ancak tam her şey yoluna girdi derken Asya'nın dönüşü ona büyük bir hayal kırıklığı yaşatır. Derya, olanlardan çok yorulur ve bir süre yurt dışına çıkmaya karar verir.

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder ile Sinan Güleryüz'ün kızı Luna doğdu!

VOLKAN VE DERİN BİRBİRİNE GİRDİ!

Volkan ve Derin birbirine giriyor. İkili arasında çıkan tartışma bir anda seslerin yükselmesiyle kavgaya dönüşüyor. Derin, Volkan'ın sürekli ortadan kaybolmasına ve onunla ilgilenmemesine tepki gösteriyor. Derin'in bu baskılarından çok sıkılan Volkan ise artık bu durumlardan çok sıkıldığını ve onu rahat bırakmasını söylüyor. Derin ve Volkan aşkı yerini büyük kavgalara ve gerginliklere bırakıyor. Peki bu kavgalar son bulacak mı, yoksa Volkan Derin'i de mi terk edecek?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Alev Alev 15. son bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 84.bölüm izle!

Mucize Doktor 50. son bölüm izle!

Maraşlı 6. bölüm izle!

EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182.bölüm full izle!

Kuruluş Osman 46. bölüm izle!

Sol Yanım final bölümü tek parça izle!