27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölüm izle!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu'nun 19. son bölümünde; Hasan Sabbah ve örgütünün önce zehrleyip sonra da okla yaraladığı Melikşah, saraya götürülür. Sencer ise babasının intikamını almaya yemin eder. Peki Melikşah Sultan ölecek mi? Uyanış Büyük Selçuklu son bölümün ardından 20. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı

1 Şubat 2021 Pazartesi 23:45 - Güncelleme:
Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölüm izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölümüyle izleyenlerine duygu ve heyecan dolu anlar yaşattı. Tarihin şanlı zaferlerinin yazıldığı olayları ekrana getiren Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölümde; Melikşah Sultan'ı saraya getiren Sencer, babasının ölmemesi için 'Daha bizi bir kılacak sırrımız vardır!'diye dua ederken, bir yandan da şehitlerin kanını yerde bırakmamak için savaşır. Saray geçici olarak Terken Hatun ve Zübeyde Hanım'ın idaresine geçer. Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölümü izlemek isteyenler için son bölüm tek parça halinde haberimizde yer alıyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 19. SON BÖLÜM YOUTUBE İZLE

TRT izle sitesinden Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünü izlemek için Google hesabı, Facebook veya mail yoluyla giriş yapmanız yeterli. Uyanış Büyük Selçuklu 19. son bölüm izle tek parça!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 19. BÖLÜM İZLE!

Sultan Melikşah nasıl öldü?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 20. BÖLÜMDEN İLK SAHNE


UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 19. BÖLÜM ÖZETİ

Pazartesi akşamı TRT1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünde; Hasan Sabbah, Rüstem, Behram ve nice fedaisinin ölümünden sorumlu tuttuğu Sencer’den intikam almak için onu bir pusuya çekmişti.

Sencer’i bu pusudan kurtarmak için son anda yetişen Melikşah, Sabbah’ın bir tertibi neticesinde zehirlenmiş ve bu zehrin tesiriyle yere yığılmıştı. Sencer, Melikşah’ın canına zeval gelmesin diye kendisini siper etmişti. Sencer, Melikşah’ı Faysal ve Sabbah’tan koruyabilecek midir? Onları bu müşkül vaziyetten kim kurtaracaktır?

Öte yandan hamile kalarak Zübeyde ile olan yarışında bir koz elde etmeyi başaran Terken, daha da güçlenebilmek adına Tacülmülk’ü Nizamülmülk ve Zübeyde’ye karşı yeni ittifaklar bulması yönünde uyarmıştır. Bunun neticesinde Tacülmülk hangi tehlikeli düşmanla işbirliği yapmanın eşiğine gelecektir? Göze girebilmek için girişeceği hangi eylem kendisini zora sokacaktır?

Diğer taraftan sarayda görev yaptığı yıllarda Selçuklu’nun birçok gizli belgesini kaçırmayı başarmış olan Hasan Sabbah, bu gizli belgeleri Selçuklu’yu yıkmak için harekete geçmiş olan Haçlı kontlarına ve Selçuklu topraklarında dehşet saçan Markus’a teslim edebilecek midir? Sencer, bu belgeleri ele geçirmeyi başarıp Sabbah ile Haçlı kontlarının ortaklaşa girişeceği yıkım faaliyetlerine engel olabilecek midir?

1 Şubat 2021 Reyting sonuçları: Pazartesi reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölümde; Sencer, babasına yeni kavuşmuşken onu kaybedecek olmanın korkusunu ve hüznünü yaşar.

Maruz kaldığı zehrin tesiriyle ölümle pençeleşmekte olan Melikşah’ın yokluğunda Isfahan’da ne gibi gelişmeler yaşanacaktır? Ahali ve ordu içinde başlayacak olan huzursuzluklar nasıl önlenecektir?

Maraşlı 4. bölüm izle (tek parça)

Çukur 114. son bölüm full izle!

Sefirin Kızı 38. bölüm full izle!

Kefaret 11.bölüm izle!

Seni Çok Bekledim 1. bölüm izle!

Yasak Elma 96.bölüm izle!