18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Salı reyting sonuçlarında kim birinci oldu? 2 Şubat 2021 Reyting sonuçları

2 Şubat 2021 reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı hangisi oldu? Dün akşam ekranlarda; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı, Baraj, Hekimoğlu ve Survivor 2021 izleyenleriyle buluştu. Bu dizi ve programlardan hangisinin daha fazla izlendiği, TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Peki Salı reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? İşte 2 Şubat 2021 reyting sonuçları…

3 Şubat 2021 Çarşamba 09:01 - Güncelleme:
Salı reyting sonuçlarında kim birinci oldu? 2 Şubat 2021 Reyting sonuçları

Salı akşamı yayınlanan program ve dizilerin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği dünün reyting sonuçları neticesinde belli oluyor. Salı günü Salı akşamı Tv8'de Survivor 2021, TRT1'de Masumlar Apartmanı, FOX Tv'de Baraj, Atv'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri izleyenleriyle buluştu. Reytingler TİAK (Televizyon izleme araştırmaları kurumu) tarafından Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Salı reyting sonuçlarında kim birinci oldu? İşte 2 Şubat 2021 Reyting sonuçları

Dün akşam Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı, Baraj, Hekimoğlu ve Survivor 2021 yeni bölümleriyle ekranlara geldi. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen dünün reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Reyting sonuçları sayesinde, dün akşam en çok hangi dizi veya programın izlendiği belli oluyor.

2 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

2 Şubat 2021 Salı günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Reyting sonuçlarında totalde ilk sırada Masumlar Apartmanı yer aldı. İkinci sırada ise Atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yer aldı.

TRT 1'in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı, bu hafta da birinciliği kimseye kaptırmadı.

Total'de 1.sırada TRT1’de ekrana gelen “Masumlar Apartmanı” dizisi, 2. sırada ATV’de izleyiciyle buluşan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” , 3.sırada ATV’de yayınlanan “Esra Erol’da” programı yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Masumlar Apartmanı”, 2.sırada “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

3 Şubat 2021 Reyting sonuçları açıklandı!

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 - MASUMLAR APARTMANI

2 - EDHO

3 - ESRA EROL'DA

4 - HAVA DURUMU

5 - MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

AB REYTİNG SONUÇLARI

1 - MASUMLAR APARTMANI

2 - EDHO

3 - SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER

4 - MASUMLAR APARTMANI (ÖZET)

5 - HEKİMOĞLU

Seni Çok Bekledim 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. son bölüm izle!

Baraj 25. son bölüm izle!

Hekimoğlu 35. son bölüm izle!

Maraşlı 4. bölüm izle!

Çukur 114. son bölüm full izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 19. son bölüm izle tek parça!