25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Masumlar Apartmanı 24. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 24. bölüm tek parça izle!

Masumlar Apartmanı 24. bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Son bölümün finalinde çöp daire açılırken dizi sona ermişti. Masumlar Apartmanı 24. bölümde çöp dairenin Zabıta eşliğinde açılmasıyla korku ve endişeye kapılan Safiye ve Gülben'i büyük bir sürpriz bekler. Safiye krize girer ve Han'ın bütün çabalarına rağmen sakinleşemez. İşte kaçıranlar için Masumlar Apartmanı 24. bölüm izleme sayfaları.

2 Mart 2021 Salı 20:10 - Güncelleme:
Masumlar Apartmanı 24. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 24. bölüm tek parça izle!

Salı günlerinin izlenme rekoru kıran dizisi Masumlar Apartmanı, 24. bölümüyle ekranlara geldi. TRT 1 'de yayınlanan Masumlar Apartmanı 24. bölümde İnci, Han'ı çöplükte yakalıyor. Otoparkta bulduğu eski arabadaki manken ve peruktan sonra ikinci bir şok yaşayan İnci, bu durumla nasıl baş edecek? İşte kaçıranlar için TRT 1 Masumlar Apartmanı 24. bölümü tek parça halinde izlemek için haberimizdeki linke tıklayınız. Masumlar Apartmanı 24. bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 24. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Masumlar Apartmanı 24. bölümde Han'ın önceden çatı katına taşıdığı çöpleri yerinde göremeyen Safiye ve Gülben yıkılır. TRT 1 Masumlar Apartmanı 24. bölümü izlemek için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.

MASUMLAR APARTMANI 24. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE (YOUTUBE)

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, etkileyici öyküsüyle Salı akşamları izleyiciyle buluşuyor.

MASUMLAR APARTMANI 24. BÖLÜM İZLE (TRT1)

Ünlü oyuncudan eşine kahkaha dolu sitem: Sen kocamsın ayıp

MASUMLAR APARTMANI 24. BÖLÜM ÖZETİ

Masumlar Apartmanı 24. bölümde; Han'ın çöp dairenin kapısını açışını korkuyla izleyen Safiye ve Gülben'i, büyük bir sürpriz beklemektedir. Gördükleri karşısında ikisinin de dünyasını yıkılır. Safiye büyük bir krize girer. Han'ın sakinleştirme çabaları ise sonuçsuz kalır.

Naci ise ölmeden önce Safiye'ye, kaybettiği yıllarını yaşatmaya çalışır. Onu yeniden hayata bağlayan Naci, hastalığı ilerledikçe bunu yapmakta zorlanacaktır.

İnci kafasında Han'a dair büyük sorularla eve döner, ancak ortalığı birbirine girmiş halde bulur.

Masumlar Apartmanı Han'ın hastalığı ne? Çöp karıştırma hastalığı nedir?

Arkadaşları arasında popüler olmak için okulda isyan bayrağını çeken Neriman en çılgın maceralara hazırdır. Teras katında gizlice arkadaşlarını ağırlamak ister. Ancak gecenin bir vakti terasa çıkan dörtlüyü büyük bir tehlike beklemektedir.

Gülben ise babasının hafızası yüzünden yenden hayal kurmaya başlar. Esat ile Gülben'in evleneceğini sanan babası, bilmeden kızının kötü etkilendiğinin farkında değildir.

İnci'nin tavırlarından şüphelenen Han ise gözünü karartır ve hayatını kökten değiştirecek bir adım atar.

2 Mart 2021 reyting sonuçları açıklandı mı? EDHO, Hekimoğlu, Masumlar Apartmanı...

Masumiyet 2. bölüm ful izle!

Kuruluş Osman 48. bölüm izle!

Sadakatsiz 20.bölüm izle!

Baraj 29. bölüm izle!

Maraşlı 8. bölüm izle!

Hekimoğlu 39. son bölüm izle tek parça!

Sefirin Kızı 42. bölüm izle Puhu Tv!