23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Yasak Elma 87. bölüm yayında! Yasak Elma 87.bölüm izle!

Yasak Elma 87. Bölüm dün akşam FOX TV ekranlarında yayınlandı. Yasak Elma 87. Bölümde Yıldız, Çağatay'a olan ilgisini iyiden iyiye belli etmeye başlamıştır. Çağatay'ın ciddi bir ilişki istememesi Yıldız'ın geri adım atmasına neden olur. Öte yandan Şahika, Yıldız ve Ender'e gelen gizli mesaj onları alt üst edecektir. İşte kaçıranlar için Yasak Elma 87.Bölüm İzleme linki ve yeni bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

30 Kasım 2020 Pazartesi 20:46 - Güncelleme:
Yasak Elma 87. bölüm yayında! Yasak Elma 87.bölüm izle!

Yasak Elma 87. bölümü ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Dizi kadrosunda büyük değişiklik yaşanan Yasak Elma 87. bölümde; Yıldız, Şahika ve Ender'e gelen 'Ne yaptığınızı biliyorum' yazılı mesaj üçünü de şok edecektir. Öte yandan Yıldız'ın Çağatay'ı etkilemek için sürekli bahanelerle kapısına gitmesi izleyiciyi gülümsetti. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte kaçıranlar için Yasak Elma 87.Bölüm İzleme linki ve Yasak Elma son bölüm özeti.

Yasak Elma 87. bölümüyle FOX Tv ekranlarında izleyici ile buluştu. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay'ın yer aldığı Yasak Elma 87.bölümde; Yıldız, Çağatay’ın gözünde kendini aklamaya çalışırken, bir yandan da Hasan Ali’yle oğlunun arasını düzeltmeye çabalar. Aksiyonun hız kesmediği dizi Yasak Elma 87.bölümü izlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler.

YASAK ELMA 87. BÖLÜM İZLE

YASAK ELMA 88. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YASAK ELMA 87. BÖLÜM ÖZETİ

Yasak Elma 87.bölümde; Yıldız, Çağatay’ın gözünde kendini aklamaya çalışırken, bir yandan da Hasan Ali’yle oğlunun arasını düzeltmeye çabalar.

Türlü bahanelerle Çağatay'ın kapısını çalarak ona ilgi duyduğunu açıkça belli eder. Çağatay'ın annesi Feride, Yıldız’ı ilk gördüğü andan itibaren sevmemiştir ve oğlunu bu konuda doldurur. Çağatay’ın ciddi bir ilişki istememesi Yıldız’ın geri adım atmasına sebep olur.

Şahika, Mert ile birlikte bir plan yaparak Hasan Ali Kuyucu'yu yakın markajına almaya çalışır. Hasan ise "Bir gün gelecek bu şirkette ne Şahika hanım kalacak ne de Ender." sözleriyle aslında onlara güvenmediğini açıkça belli ediyor.

Öte yandan Şahika, Ender ve Yıldız'a aynı anda gelen şüpheli bir mesaj üçünü de paniğe sevk ediyor. Bu mesajı atan kişi kim?

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YASAK ELMA DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yasak Elma son bölümde; Halit’in vefatından sonra herkes dağılmıştır. Polisin sorguya aldığı Yıldız, Ender ve Şahika ağız birliği yaparak bu işten de sıyrılmayı başarmıştır.

Halit'in ölümüyle birlikte; Yıldız istediklerini alamamanın derdine düşmüşken, Ender ve Şahika şirketteki yeni oluşuma ayak uydurmaya çalışırlar.

Hasan Ali Kuyucu, Argun Holding’in yeni ortağıdır ve ne yazık ki, geldiği yerin karışıklığından haberi yoktur. Yıldız ise hayal ettiği sakin ve düzenli hayatı yeni tanıştığı Çağatay’da bulacağını sanır.

Sadakatsiz 9. yeni bölüm neden yok?

Masumlar Apartmanı 12. bölüm izle!

Sefirin Kızı 30.bölüm izle!

30 Kasım 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 174. bölüm full izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 10. bölüm izle!

Çukur 105. bölüm izle (Puhu Tv, Show Tv)

Arıza 12. bölüm full izle!

Menajerimi Ara 14. bölüm izle Star Tv, Puhu Tv!

Sen Çal Kapımı 20. son bölüm izle!

Kefaret 2. bölüm izle!